Toate femeile au un anumit grad de celulita si exista diferite modalitati de combatere a acesteia in functie de varsta si stadiul afectiunii. Aici, cele mai bune tratamente.

Nu exista nicio femeie care sa nu aiba undeva in corpul ei un anumit grad al acelui dusman public numit „coaja de portocala”. Este ceva de-a face cu hormonii feminini si alti factori dificil de evitat. Dar, pe masura ce timpul se adauga si kilogramele, imaginea tinde sa se inrautateasca. Vestea buna este ca poti lupta cu ea. Va spunem care este cel mai eficient tratament cu celulita si ce optiuni exista pentru a avea grija de sanatatea pielii voastre.

Primul lucru pe care trebuie sa il intelegem este ce este celulita si de ce este important sa o tratam dincolo de estetica . Si, de asemenea, cum sa o combata in functie de originea afectiunii, de varsta persoanei si de alti factori importanti.

Ce este celulita: tratament

Este o acumulare de tesut adipos care este localizat in anumite zone ale corpului si care devine vizibil sub forma de noduli sau puturi adipoase, castigand celebrul porecla „coaja de portocala”. Prevalenta acestei afectiuni este de aproximativ 95% din populatia de sex feminin si ar trebui tratata la recomandarea unui dermatolog. Nu este convenabil sa luati ceva sau sa folositi produse fara sa consultati.

Abordarea trebuie sa fie intotdeauna cuprinzatoare : necesita bune obiceiuri alimentare, activitate fizica – daca este posibil, cu impact redus – cresterea hidratarii si utilizarea de produse dermo-cosmetice in zonele afectate. La toate acestea se pot adauga optiuni precum electrozi , mezoterapie, tratamente cu laser si alte inovatii in medicina estetica cu laser care merita cunoscute.

Cheile unui bun tratament

Rabdare si metoda: Ca toate schimbarile de obicei pentru a imbunatati sanatatea, rezultatele nu vin repede. Nu exista magie.

Evitati tehnicile riscante: tratamentele neinvazive bazate pe creme, masaje, exercitii, drenuri limfatice si alte alternative mai naturale nu prezinta de obicei contraindicatii.

Diagnosticul medical: este esential ca un specialist sa va sfatuiasca cu privire la ceea ce este mai bine pentru dumneavoastra. Amintiti-va ca pot exista probleme hormonale sau circulatorii care trebuie tratate in mod responsabil.

Cum se elimina celulita

Aceasta afectiune are grade diferite, iar abordarea ei depinde de obiceiurile, pielea femeii si de etapele vietii. Cele mai populare si de succes tehnici sunt:

Mezoterapie : este recomandat in prima faza, deoarece este un bun tratament preventiv. In aceasta etapa problema nu este foarte vizibila.

Electrozii : sunt o resursa buna pentru mobilizarea zonei si imbunatatirea circulatiei. De asemenea, ajuta la tonifiere. Puteti citi: Pentru ce sunt electrozii: estetica si sanatate .

Tratamentul cu laser: cand adipozitatea este deja vizibila si localizata, suntem in a doua etapa. Este un moment bun pentru a demonstra cu laser ca sunt zero invazive si ajuta la reducerea grasimilor localizate si la imbunatatirea epidermei.

Lipomodelarea cu laser: recomandat atunci cand afectiunea este in a treia etapa. Aici gropile sunt foarte evidente si profunde si adesea provoaca durere, astfel incat aceasta tehnica si liposuctie sunt adecvate pentru a imbunatati calitatea sanatatii.

Celulita pe picioare

Zona cozii si soldului sunt, impreuna cu picioarele, zonele corpului cele mai afectate de tesutul adipos care, atunci cand este acumulat, provoaca noduli grasi si da aspect urat, pielii aspre si flasc.

Obezitatea este una dintre cele mai importante cauze, dar nu este singura. Genetica, obiceiurile proaste si problemele circulatorii au o mare responsabilitate.

Cum se elimina celulita din picioare

Pe langa implementarea bunelor obiceiuri pe care le descriem, este important sa scadem aportul de sare, deoarece sodiul favorizeaza retentia de lichide si poate provoca edem la nivelul picioarelor care accentueaza problema.

Pentru a ataca problema la nivelul picioarelor, mezoterapia functioneaza foarte bine. Prin injectii localizate, acestea aplica vitamine, minerale, aminoacizi si xantine, care actioneaza asupra tesutului adipos, imbunatatesc metabolismul celular, oxigeneaza corpul si regenereaza tesuturile. Consumul multor lichide este esential pentru eliminarea toxinelor prin urina si transpiratie pentru cele mai bune rezultate si pentru a prelungi efectele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here