Fiecare sezon ne surprinde cu noi culori la moda si moduri foarte diferite si inspirate de a le combina la care nu ne-am gandit pana acum. Pentru ca pentru asta sunt hainele, sa te joci la amestecarea lor creand mixuri neasteptate . Am memorat toate acele nuante vazute in Saptamana modei, atat pe catwalk, cat si in stilul de strada . Stim deci ca aceste culori sunt castigatoare.

„Cu totii am simtit cum utilizarea culorii ne-a schimbat starea de spirit si chiar am folosit-o pentru a proiecta emotiile pe care le doream asupra altora”. Acestea sunt cuvintele psihologului Raquel Fernandez Benito , care ne-a spus cat de interesant este sa tinem cont de culoarea hainelor noastre atunci cand ne imbracam, avand in vedere situatia prin care trecem . In culori la moda din aceasta primavara-vara poate fi de mare ajutor si de a activa starea de spirit noastre bune . Culorile, acum mai mult ca oricand, sunt o reflectie a emotiilor noastre si daca vrem sa le mentinem inalte si sa ne simtim mai bine despre noi insine, in ciuda faptului ca nu putem pleca de acasa, nu ar trebui sa le trecem cu vederea.

Din acest motiv, am parcurs pasarelele celor mai importante spectacole de moda ale saptamanilor de moda si am selectat culorile la moda care o vor lovi in primavara anului. Simtiti-va confortabil, scrieti-va culorile care vor purta cel mai mult in acest sezon viitor si inscrieti-va la tendintele vestimentare chiar acum.

Culorile la moda in acest an

Negru, tonuri de neon, roz … Exista ceva pentru fiecare gust si pentru fiecare stil vestimentar. Nu rata!

De fiecare data cand incepe anul, Pantone, imperiul sferei cromatice, anunta public care va fi culoarea anului in moda care va stabili tendinte in toate sferele vietii noastre, de la decorare la moda. In ianuarie, acestia au facut acelasi lucru si rezultatul a iesit la lumina: culoarea anului este ’19 -4052 albastru clasic ‘.

Negrul nu iese niciodata din stil. „Negrul este cea mai eleganta culoare. Este cea mai magulitoare. O puteti purta la orice varsta. Puteti sa o purtati la aproape orice ocazie”, a spus odata Christian Dior. O declaratie care ramane adevarata si este tendinta sezon dupa sezon. Optiunea ideala daca doriti sa obtineti un aspect magulitor si elegant.

moda

De asemenea, roz va devasta in acest sezon si adevarul este ca nu am putea fi mai fericiti.

Verde este o alta dintre propunerile pe care le-am vazut in paradele din acest an. Pariati pe un aspect verde total , veti reusi cu siguranta!

Tonurile de neon au preluat tinutele noastre in urma cu cateva sezoane si in acest an vor lua si multe. Desigur, este o tendinta potrivita doar celor mai indrazneti.

Turcoazul este inca una dintre culorile pe care vom paria pe acest sezon. Combinati-il cu haine de baza pentru a echilibra aspectul.

Probabil una dintre cele mai surprinzatoare propuneri ale acestui sezon , intrucat este o tonalitate oarecum contradictorie: desi este legata de fericire, este interzisa in universul artelor. Cu toate acestea, v-am spus deja ca 2020 este anul de a depasi tabu-urile si de a lasa in urma stereotipurile , deci este un moment bun pentru a oferi acestei culori o oportunitate (noua).

Proeminenta sa a fost intotdeauna retrogradata din cauza „culorii” negrului, a culorii care pana acum – a reprezentat eleganta si clasa prin autonomie, in splendoarea sa maxima. De fapt, cu ceva timp in urma am indraznit sa spunem ca „un domn nu poarta niciodata maro”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here