aCochetaria inseamna purtare, atitudine, mod de a se imbraca al cuiva, prin care o persoana cauta sa placa.

Am intervievat cinci bărbaţi care mi-au mărturisit ce anume îi impresionează şi îi seduce la o femeie. Adesea, nu este vorba de aspectul general al femeii, ci de anumite detalii care pot părea insignifiante la prima vedere. Ele cântăresc mult în ochii lor.

Astfel, am ajuns la concluzia că nu poţi trasa portretul femeii perfecte. Fiecare bărbat are criterii unice de evaluare a unei femei, iar acestea sunt uneori greu de ghicit sau de înţeles.

1. Laurenţiu adoră accentele franţuzeşti şi este cucerit iremediabil de o femeie inocentă, dar independentă.

Femeile ce emană prin toţi porii inocenţă sunt pe placul lui. „Mă atrag privirile naiv-sincere. Eu îi numesc ochi de căprioară. Sunt acei ochi care, în aparenţă cel puţin, îţi sugerează o sensibilitate emoţională. Au o strălucire aparte care ar putea seduce pe oricine ar fi dispus să-i remarce”, descrie Laurenţiu.

Cât despre accentele franţuzeşti care îl atrag în mod irezistibil, el dezvăluie: „M-au atras mereu femeile îmbrăcate în paltoane şi cu eşarfă la gât. Au un farmec aparte. Îmi plac în general cele care adoptă stilul franţuzesc: se tund în stil franţuzesc, ascultă muzică sau vizionează filme franţuzeşti”.

Nu în ultimul rând, Laurenţiu va aprecia o femeie care insistă să plătească nota şi care nu se teme de momentele de linişte ce se pot aşterne în timpul întâlnirii.

2. George apreciază femeile culte, dar care posedă şi o anumită cochetărie.

„Adesea am întâlnit femei care se preocupau de aspectul fizic peste măsură, dar erau superficiale. La fel, există multe femei culte, dar care nu se îngrijesc de felul în care arată.” După spusele lui, iubita sa are ambele calităţi.

„Când vine la mine acasă, are mereu în geantă o carte pe care o citeşte pe drum, dar şi un cleşte de întors gene. Mi se pare foarte atrăgătoare această combinaţie şi este unul dintre motive care m-au făcut să o iubesc.”

3. Ionuţ este de părere că seducţia stă în gesturi, iar, mâinile în special, spun multe despre o femeie.

„Îmi plac gesturile mâinilor în special. Mă atrag femeile cu degete lungi şi subţiri care manevreaza obiectele din jur precis şi elegant.”

În viziunea lui mâinile spun multe despre o femeie. „Mâinile îţi arată gradul de inteligenţă, în funcţie de dexteritatea lor, igiena, eleganţa, dar şi personalitatea femeii. În cazul cel din urmă poţi observa cât de deschisă este femeia la o anume conversaţie, cât de agitată, grabită ori calmă este.”

În general, îl impresionează gesturile elegante, dar şi cu tentă sexuală. Cu un astfel de gest l-a cucerit iubita lui.

Vis-à-vis de gesturile care-l pun pe fugă el enumeră: femeile care-şi ţin mâinile în şolduri sau care stau picior peste picior, mişcându-l frenetic pe cel de deasupra, dar şi femeile care-şi dau ochii peste cap.

Un aspect ce-l atrage în mod inexplicabil este femeia care mestecă gumă cu un miros strident. „Mă tentează şi mai tare să o sărut”, precizează Ionuţ.

4. Cătălin este cucerit de stil şi bun simţ, care să reiasă din comportamentul şi aspectul femeii.

„Recunosc că m-am uitat întâi la felul în care arată prietena mea, înainte să o invit la o primă întâlnire. Eu pun mare accent pe înfăţişarea femeii şi am un portret fizic ideal, de la care nu mă abat.”

Nu, nu este vorba despre forme apetisante sau bluze decoltate. Lui Cătălin îi plac femeile care emană bun simţ şi eleganţă prin felul în care arată.

Printre cerinţele sale se numără: manichiura franţuzească, bijuteriile din argint, părul îndreptat cu placa, fond de ten în cantităţi reduse şi buze în nuanţe naturale.

Îl impresionează femeile care nu se feresc să poarte fuste şi care au o ţinută dreaptă şi încrezătoare.

„Dacă trece de preferinţele mele privind aspectul fizic şi îmi arată că bunul simţ şi eleganţa sunt şi trăsături de caracter sunt cucerit iremiediabil. Aşa m-a cucerit prietena mea.”

5. Adrian este cucerit de o femeie inteligentă, care pune accentul pe valorile morale din trecut.

„Mă impresionează femeile care sunt în stare să poarte o discuţie pe orice temă. M-aş îndrăgosti pe loc, dacă femeia respectivă ar poseda, pe lângă inteligenţă, anumite principii morale şi ar ştii să se bucure de micile plăceri ale vieţii.”

Îi displac în mod deosebit femeile care ies în cluburi şi care consideră că o sâmbătă seară petrecută în casă este un eşec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here