Se poarta blogurile. La un click distanta te asteapta o multime de jurnale online. Ce fel de barbati intalnesti prin intermediul blogului, merita sau nu sa agati sau sa te lasi agatata pe blog?
Armele seductiei

Cuvantul “blog” a luat nastere dupa ce cuvantul “weblog” a fost instituit de catre bloggerul american Jorn Barger pe data de 17 decembrie 1997. Forma scurta a cuvantului “ weblog” a fost folosita in gluma de catre Peter Merholz cand a spus “we blog”. Acum, ca am aflat cum a luat nastere denumirea jurnalului online, sa trecem la lucruri mai serioase, si anume la “armele” pe care le ofera un blog.
Daca scopul ascuns al blogului tau este agatatul trebuie sa tii cont de cateva chestii. Caci nimic nu merge de la sine, totul are nevoie de putin ajutor; asa ca ajuta-ti blogul sa te arate tuturor.
Chiar daca te atrag desenele manga sau pozele interesante care crezi ca te reprezinta, cel mai bine e sa pui poze cu tine, macar doua. Majoritatea oamenilor se uita prima data  si de abia apoi citesc.

Rezuma-te la relatat, simplu si fara mesaje ascunse, foarte complicate. Un blog este citit, in general, ca un text de divertisment; daca te pierzi in detalii, nimeni nu o sa aiba rabdare.
Fii amuzanta si autoironica. Lumea prefera sa citeasca ceva optimist, care sa nu ridice probleme de viata. Si un baiat va fi mult mai atras de o fata  vesela si haioasa, fara probleme existentiale.

Descifreaza-ma!
De fapt asta e mesajul pe care il transmite un om care are blog. Este o nevoie de atentie: cand te simti ingnorata si total stearsa, postezi ceva, ca sa atragi ochii asupra ta. “uitati-va la mine, sunt interesanta, stiu sa scriu si mai am si umor.” Te bantuie ganduri negre si nu vrei sa iti sperii prietenii? “Sperie-i” pe necunoscuti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here