Toate femeile tanjesc sa aiba un par moale si matasos, fin si drept. Insa pentru a avea acest look, trebuie sa stii bine tipul tau de par si ce aparat este cel mai potrivit pentru par. Nu este usor sa gasesti cel mai bun aparat de indreptat parul din atatea produse pentru par de pe piata.

In primul rand, poti sa afli ce ti se potriveste parului tau de la prietenele tale care folosesc o presa de par. Ele iti pot recomanda un model bun pe care il folosesc si care se poate potrivi si parului tau. Cel putin, iti vei face o idee despre cum sa gasesti cea mai buna placa de par, sigura si performanta. Sunt multe modele disponibile care difera la pret, stil si accesorii.

Opiniile online iti pot reda cel mai popular aparat de indreptat parul si cele mai bune accesorii. De vreme ce si stilistii folosesc cele mai bune produse, intereseaza-te la salonul tau preferat. Si da, cele doua lucruri care conteaza la o placa de par sunt pretul si calitatea. Iar calitatea se observa adesea si dintr-un pret ridicat. Un aparat de calitate are cele mai bune placi si cateva setari foarte bune precum temperatura, anumite stiylinguri, etc.

Cum se deosebesc placile de indreptat parul?

Placa de intins profesionala – ingusta. Evident, este potrivita pentru parul scurt, pentru onduleuri si efecte speciale.

Placa de intins medie. Este potrivita pentru toate tipurile de par, are placi de ceramica de calitate si au o temperatura constanta in jur de 190 de grade. Se incalzeste foarte rapid.

Placa de intins parul, lata. Este buna pentru parul lung, voluminos, drept. Este specifica uzului in coafor, in rest are aceleasi principii ca cea medie. Evita sa il indrepti zilnic fara sa folosesti masca de tratament sau solutii.

Cele mai bune placi de intins parul?

Sunt obligatoriu cele din ceramica, cu setari pentru temperatura, profesionale, cu placi rotunjite. Se pare ca a aparut un nou model marca Phillips care indreapta parul si ofera cele mai bune rezultate datorita placilor din titan, produse prin procese electrochimice, care sunt mult mai durabile decat cele din ceramica si cel mai important, nu ataca parul! Costa in jur de 300 ron. Marcile cele mai folosite si apreciate raman: Phillips, Remington, Rowenta, toate profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here