Nu numai noi avem certuri, ci și vedetele. Iar spre deosebire de noi care la un moment dat putem ascunde totul sub preș și o luăm de la capăt, certurile dintre vedete sunt publice și de obicei implică și fanii acestora. Haideți să vedem care sunt cele mai mediatizate certuri dintre vedele de peste Ocean.

Miley Cyrus vs. Nicki Minaj

1.Miley Cyrus vs. Nicki Minaj

Totul a început când Miley Cyrus a descris-o pe Minaj ca fiind „nu foarte bună” și „nu foarte politicoasă” într-un interviu pentru New York Times. Minaj a reacționat la VMA care erau prezentate de Miley teminându-și discursul de acceptare a unui premiu cu „Haideți să ne întoarcem spre aia care a avut multe de spus despre mine în presă zilele trecute. Miley, ce e bine?!”. Miley what’s good a devenit și un meme pentru persoanele care ripostează.

 

2.Taylor Swift vs. Katy Perry

 

Există niște sânge răui între cele două artiste care aparent a început de la câțiva dansatori în 2013. Anul acesta Perry a adus aminte tuturor de relația rece dintre cele două c nd a insultat-o pe Swift atunci când se certa cu Nicki Minaj pe Twitter.

 

3.Iggy Azalea vs. Britney Spears

 

Nimic nu a fost simpatic la această ceartă scurtă de vară. Iggy a cam intrat în gura leului (a se citi twitter) când a acuzat-o pe prințesa pop că nu a promovat îndeajuns de mult piesa „Pretty Girls”. Acum, ar trebui să recunoaștem că are și Azelea un pic dreptate. Însă piesa poate nu a avut succes datorită faptului că nu era foarte bună, nu din cauza lipsei de promovare.

Amber Rose vs. Khloe Kardashian

4.Amber Rose vs. Khloe Kardashian

 

Amber Rose a făcut un comentariu la adresa stilului lui Kylie Jenner într-un interviu, iar Khloe Kardashian a ripostat cu o serie de twitturi. Cearta a devenit foarte tensionată, având în vedere că fiecare dintre cele două a insistat să aibă ultimul cuvânt.

 

5.Ariana Grande vs. Gogoși/America

 

Cel mai mare scandal al verii (asta ca să se vadă cm ce lipsă de evenimente importante a fost anul acesta în timpul sezonului cald) este cunoscut sub numele de doughnutgate și a debutat cu Ariana care a fost prinsă lingând o gogoașă și afirmând că urăște America. Odată ce filmarea a fost făcută publică, internetul a luat foc. Ceva mai târziu Ariana a făcut public un video în care își cerea scuze și dădea vina pentru acțiunile ei pe rata mare de obezitate din SUA.

 

6.Alex Pettyfer vs. Channing Tatum

 

Într-un podcast recent, actorul din Magic Mike a dezvăluit că Channing nu este cel mai mare fan al său, când a fost întrebat de ce nu a revenit pentru Magic Mike XXL. El a povestit că Channing nu a vorbit cu el pe perioada filmărilor, ceea ce l-a făcut să fie nesigur pe el. Astfel, retul colegilor lui a crezut că este un îngâmfat pentru că nu vorbește cu nimeni. Dar mai încolo s-a cam îngropat când a mai dezvăluit că Channing i-a trimis un mail atunci când întârziase cu plata chiriei la un apartament închiriat de la cel din urmă care usna cam așa: „Nu te lua de prietenii mei. Le datorezi bani. Plătește datoria. Nu fi un clovn.” Dacă Pettyfer tăcea, filosof rămânea. Pentru că nu numai că l-a acuzat pe Channing pe nedrept dar a demonstrat mai apoi că acesta din urmă este chiar un om ok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here