Cu toate am fost în situația în care a trebuit să mințim pentru a arăta bine. Totul începe cu „nu am ce să port” deși avem în mod evident un șifonier (cel puțin) plin de haine. Și apoi se propagă și se întinde la tot felul de lucruri. Însă cele mai dureroase minciuni sunt cele pe care ni le spunem nouă ca să arătăm bine. Dar nu-i nimic! Puțină durere ne face să arătăm ca niște învingătoare. Iar dacă ai citit acest articol și ridici din sprânceană pentru că tu crezi că ești singura, ei bine te înșeli. Iată care sunt cele mai comune minciuni pe care le spunem de dragul modei.

 nu am cu ce ma imbraca

1.Pantofii ăștia sunt atât de confortabili!… Zise ea cu lacrimi în ochi, bătături și cu picioare sângerânde. OK, poate exagerez puțin. Dar sunt singură ești familiară cu acest sentiment. Vezi o pereche de pantofi, te îndrăgostești de ea, o cumperi și la 10 pași după ce ai ieșit din magazin simți că cineva îți înjunghie picioarele. Totuși, să fim realiste! Frumusețile alea merită durerea.

2.Nu urmăresc trendurile. Dacă ultimele tale căutări încep cu „cum se poartă” sau „de unde cumpăr” sau „noutăți haine” atunci poți să începi să cauți și cum și-a micșorat Pinocchio nasul.

3.Nu mai am bani. Nu mai cumpăr nimic până la viitoare. De obicei acest lucru se adeverește doar dacă suntem după 28 ale lunii și iei banii pe 1. În rest, orice campanie de reduceri o cunoști și vei profita de ea, chiar dacă spui că nu ai bani.

4.O geantă de 2000 de lei este o investiție. Matematic vorbind, dacă o poți în fiecare zi pentru următorii  3 ani ai să realizezi că ai dat mai puțin 2 lei pe zi pe ea. Nu ai cum să nu o cumperi la 2 lei pe zi! Pfff!

5.Voi purta numai culori vibrante sezonul acesta. Fiecare dintre noi trece prin asta la începutul fiecărui sezon. Spunem că o să purtăm multe culori, facem cercetarea necesară și apoi tot în negru sau culoarea preferată o să ne acopere. Dar nu-i nimic. Cu siguranță sezonul următor le vei îmbrăca.

 culori vibrante

6.E doar o măsură!… Este cea mai des auzită replică auzită de sărbători. Pentru că cine are chef să alerge pe bandă sau să meargă să se contorsioneze cu burta plină la orele de pilates. Dar după ce trece euforia sărbătorilor de obicei revenim la măsura la care ne simțim confortabil. Pentru că în definitiv e doar o măsură, nu contează. E o cifră care ne ajută să găsim mai ușor haine care să ne vină.

7.Nu sunt chiar atât de materialistă.Am nevoie doar de apă,mâncare, o geantă Chanel și o pereche de ghete Alexander Wang.

8.Este un brand. Este Balmain. E la H&M, da Balmain. Ce contează?!

9.Sunt pe drum. Dacă nu am ajuns în 10 minute, citește din nou mesajul. Trebuie să recunoaștem că în 90% din situațiile în care noi dăm această replică noi încă mai avem puțin de machiat, nu ne-am îmbrăcat complet și nu ne-am ales geanta care să meargă cu pantofii, sau invers. Totuși, o doamnă care se respectă întârzie întotdeauna puțin.

10.Nu am cu ce mă îmbrăca. Hahahahahahahaha! Ha!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here