Luna decembrie este luna cadourilor, a întrunirilor de familie şi a topurilor cu cele mai bune sau cele mai proaste produse, filme, muzică, cele mai popualre şi aşa mai departe. Ei bine, a venit momenutl să vedem care au fost cele mai populare metotde de înfrumuseţare din 2015, deoarece trebuie să ne gândim deja la ce machiaj vom avea de sărbători şi pentru că cu siguranţă câteva tipuri de machiaj o să le vedem şi anul viitor. Prin urmare, haideţi să vedem care au fost cele mai populare tehnici de machiere în 2015.

Contouring

1.Contoooooouring

 

Chair dacă Kim Kardashian a tot vorbit de contouring de-a lungul timpului, abia în 2015 această tehnică a luat cu adevărat avânt. Foarte multe femei şi make up artişti şi-au însuşit această tehnică care se bazează pe jocul de lumini şi umbre pentru a evdenţia trăsăturile feţei.

 

2.Machiajul grunge

 

Curentul grunge a avut parte de o revenire foarte bruscă şi destul de apreciată. Ceea ce a făcut machiajul de tip grunge să fie din ce în ce mai popular, fiind mult mai uşor de personalizat acum, faţă de anii 90. Machiajul de vampă din zilele noastre are variaţii precum glam grunge şi quick and easy grunge, care nu ar fi fost de conceput în anii 90. Totuşi acum vorbim doar de o modă nu de un stil de viaţă, prin urmare accentul cade pe estetic.

 

3.Machiaj cu produse cosmetice ieftine

 

Oricât de mult ne plac produsele cosmetice de firmă care costă foarte mult, este foarte frumos că avem şi opţiuni mai puţin scumpe pentru aceleaşi produse, în cazul în care contul nostru nu este un fel de sac fără fund. Astfel, trendul machiajului realizat cu produse ieftine, sau cum sunt numite pe internet drugstore produscts (produse de drogherie) a fost binevenit şi a arătat că poţi realiza un machiaj profesionist şi cu ajutorul unor produse cosmetice pe care le puteţi găsi într-o drogherie la un preţ decent.

machiaj care acopera acneea

4.Machiaj care acoperă acneea

 

În 2015 s-a vorbit foarte mult despre acceptarea propriului corp şi despre îmbrăţişarea defectelor acestuia. Totodată au  apărut şi multe mesaje pozitive despre defecte. Totuşi, acestea nu au atins o dimensiune: acneea. Anul acesta a fost ascunsă sub machiaje cu un finnish foarte natural. Poate pe viitor vom avea şi poveşti despre cât de frumoase sunt femeile în ciuda faptului că suferă de această boală a pielii.

 

5.Machiajul natural

 

Chiar dacă sună a oximoron nu este chiar aşa: vorbim despre un machiaj care evidenţiază trăsăturile dar nu încarcă faţa. Imediat după trendul #Iwokeuplikethis (m-am trezit aşa), machiajul natural era un pas normal. Prin urmare, anul acesta am văzut foarte multe femei cu foarte puţin machiaj care şi-au pus în evidenţă anumite trăsături fără a încerca să acopere sau să mărească excesiv nimic.

 

6.Rădăcinile cu sclipici

 

După ce o mare parte a anului ne-am delectat cu părul colorat în toate culorile curcubeului, spre toamnă, a apărut trendul rădăcinilor cu sclipici care încerca să maximizeze culoarea frumoasă a curcubeului fără să mai încărcăm părul cu vopsea. Totuşi, în ciuda faptului că puteam sări peste o vopsire, acest trend nu este tocmai unul de termen lung. Însă este perfect pentru sărbătorile de iarnă.   

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here