Lasa amintirile sa te rascoleasca abia la toamna. Lasa certurile si nervii departe, in orasul stresant din care vii, ia cu tine doar inima, inima ta, nerabdatoare sa se friga la soare si ascunde-o in bagaje, pe undeva, printre lotiuni de plaja si fustite de discoteca. A! daca ai un “el” care te merita, ia-l cu tine, dar daca nu, nu-i nimic, in meciul tau cu distractia, tu vei avea oricum avantaj.
Prima baie
Cu el: primul drum la apa trebuie sa-l faceti impreuna! Lasa uleiul, daca-ti zice “hai in apa”. Iar daca ii zici tu “hai”, convinge-l sa-si scuture nisipul din adidasi alta data. Intrati imbratisati, poti sa chicotesti, sa te cuibaresti la pieptul lui, apoi sa-l stropesti, sa te joci ca un copil fericit.
Fara el:o oita singura la mal, cu trupul uscat si nebronzat e o provocare pentru lupii obrazncii de pe plaja. Fii degajata, zambeste si fa-ti primii prieteni. Daca un necunoscut simpatic te stropeste, nu-l privi urat, stropeste-l si tu. Nu-l alunga din viata ta, pentru ca, probabil, nici el nu vrea sa ramana mai mult de cinci minute. Hello! Esti la mare!

Vecine, draga vecine
Cu el: exista o miscare care salveaza oricand situatia in care iubitul tau e pus in inferioritate de un mascul mai bine construit: nu te zgai! Si nu uita despre ce vorbeai, fa un efort. Ia-ti jumatatea de maini si arata-te fericita.
Fara el:intra in vorba cu vecinul. La mare toata lumea vorbeste cu toata lumea. Daca e cu gasca nu-l acapara. Prietenilor lui nu o sa le convina. Te vor vorbi de rau ca sa scape de tine.

Eu , tu si o faleza
Cu el: simti nevoia sa acoperi cu vorbe timpul pe care il aveti de parcurs. De ce? Umblati desculti, de mana, fiti prezenti, nu visati la altceva, ca nu va mai intalniti cu privelistea asta in alt anotimp.
Fara el: o fata singura pe faleza este ori excentrica, ori deceptionata, ori poeta. Daca te-a ajuns din urma un “el”, da-te misterioasa. La orice intrebare iti pune, tu intinde-i o scoica, un pumn de nisip, o mana. Sa creada ce vrea si sa inventeze si el ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here