Barbatii se plang mereu ca suntem dificile, mofturoase si greu de cucerit insa, un american sustine ca poate cuceri orice femeie intr-un timp record.cucereste-o-femeie-in-6-minute
Josh Handorf este un fost programator de calculatoare din Los Angeles. Spun un fost, pentru ca Josh castiga foarte multi bani din sfatuirea altor barbati si s-a lasat de meserie. Handorf e un fel de Hitch, ii ajuta pe barbati sa fie cu femeia visurilor lor, cu diferenta ca lui nu ii ia atat de mult timp cum ii lua lui Hitch ca sa faca pe Cupidon. Ii trebuie doar 6 minute. In sprijinul afirmatiilor sale vin toti barbatii care au apelat la serviciile lui, dar si aproximativ 250 de femei care au acceptat sa iasa cu Handorf in primele 6 minute dupa ce l-au cunoscut. Te intrebi ce face acest Handorf atat de special de poate cuceri o femeie in doar 6 minute? Ei bine, el sustine ca a descoperit 4 lucruri care, odata aplicate vor suci mintile� chiar si celei mai dificile femei. Iata care sunt:

Sosetele si pantofii – Stiu ca pare ciudat, dar se pare ca sosetele si pantofii au un rol hotarator la inceputul unei relatii si, mai mult decat atat, acestea sunt un fel de amprenta a barbatului. Handorf explica cum de-a lungul experimentelor sale a incercat diferite sosete si pantofi si a constatat ca cu cat acestea sunt mai scumpe cu atat femeile accepta mai repede o intalnire. Dar cine se uita la pantofi si la sosete prima data? Handorf spune ca noi evitam o privire directa asupra barbatului si ca ne coboram privirea in pamant. Si fara sa ne dam seama ajungem sa ne uitam la pantofii si sosetele barbatilor si sa luam o hotarare in mod inconstient.

Mangaierile – In opinia lui Handorf acesta este secretul oricarui inceput de relatie. Daca barbatul pe care abia l-am cunoscut ne mangaie gingas pe fata, se pare ca ne topim instantaneu si inima noastra este pe jumatate cucerita. Atunci cand suntem mangaiate, in noi se naste un sentiment de incredere si de afectiune. La o prima intrevedere gestul de a mangaia pe cineva este putin obraznic, dar atunci cand un barbat� face acest lucru noi automat credem ca este �stapan pe situatie si curajos, dar in acelasi timp sensibil si tandru.

Unghiile – Handorf este de parere ca unghiile barbatului sunt cartea lui de vizita. O femeie care vede ca potentialul iubit are unghiile aranjate se gândeste ca el acorda aceeasi importanta si treburilor gospodaresti. Deci, nu va trebui sa faca ordine prin casa în urma lui. Plus ca unghiile murdare si neingrijte sunt inestetice. Un barbat poate sa fie imbracat cu cele mai scumpe haine, daca are unghiile murdare nimic nu mai conteaza. Handorf ii sfatuieste pe barbati sa-si tina degetele cat mai la vedere cand vor sa cucereasca o femeie.

Banii – Chiar daca recunoaste ca nu este complet lipsita de importanta, situatia materiala a cuceritorului joaca un rol secundar. „Este clar ca nici o femeie nu va începe o relatie daca stie de la început ca cel din fata ei nu are mijloace materiale. Dar atunci când acest lucru este adevarat, barbatii trebuie sa-l mascheze cu grija. Iar când au bani, este bine ca, în primele sase minute, sa faca un gest oricâte de minor prin care sa dovedeasca „potenta” financiara”, afirma americanul.

Astea sunt sfaturile pe care Handorf le da barbatilor de pretutindeni. Tu ce parere ai? Esti de acord cu el? Conteaza sosetele si pantofii unui barbat? Ti-ar placea sa te mangaie pe obraz din primele minute? In ce masura apreciem un barbat pentru banii lui?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here