Este o vorba, inainte de a-ti descoperi printul trebui sa saruti multe broaste. O fi sau nu adevarata, ramane la alegerea voastra. Insa daca intalnesti pe cineva pe care il doresti, dar faptele se-gelos-si-posesiv-dar-totusi-il-iubestiale, inclusiv in raport cu tine, te transforma intr-o persoana pe care nici tu nu o mai cunosti, atunci el nu merita atentia ta.

Nu este usor sa faci fata unui iubit gelos si posesiv, raspunsul simplu ar fi, paraseste-l, … dar nu e usor atunci cand inima ta e tot la el si fara dansul simti ca nu mai ai pamantul sub picioare.

Semne:
– iti controleaza telefonul;
– face rost sau te convinge sa ii dai parolele de la mailuri, messenger;
– te suna de mai multe ori pe zi pentru a vedea unde esti si cu cine;
– iti reproseaza ca i-ai raspuns greu la telefon sau ca nu ai trimis nici un mesaj;
– vrea sa mearga cu tine oriunde te-ai duce;
– iti reproseaza ca nu ii plac prietenele tale si ca petreci cam mult timp cu ele;
– daca cumva un prieten sau un necunoscut se uita mai lung la tine, deja stii ca
seara se va incheia cu o cearta;
– iti face observatie atunci cand te imbraci mai decoltat sau cu haine mai sexi;
– dupa el ai fi ideala daca ai sta mereu acasa sa-i faci pe bunul plac;
– te face sa te simti inutila fara el;
– iti insinueaza ca fara el esti un nimeni si ca alaturi de el esti totul;
– iti spune ca nimeni nu te va mai iubi la fel ca el sau ca nimeni in afara de el
nu te va iubi.

Cand il vezi deja nu mai simti iubire ci doar un sentiment de supunere si de tristete pentru ca realizezi ca alaturi de el nu mai esti tu si totusi e ca un drog de care ai devenit dependenta si care te imbolnaveste pe zi ce trece tot mai mult.

1. Esti minunata, esti frumoasa si trebuie sa traiesti cu o inima deschisa.

2. Nimeni care iti impune ce sa faci sau ce sa spui nu-ti doreste binele indiferent ca iti jura in genunchi ca te iubeste.

3. Ai o singura viata, alege sa o traiesti in asa fel incat la sfarsitul ei sa poti spune ca ai cunoscut ce inseamna sa fii fericita.

4. Sa fii tu insuti este darul cel mai frumos pe care il poti oferi celor din jur, ei asta apreciaza, te vor pe tine nu o clona a partenerului tau.

5. Vorbeste, impune-te, reia controlul asupra vietii tale, numai in basme vine un print si te salveaza, aici tu esti eroina care trebuie sa te salveze din groapa in care ai cazut.

6. Cand iubesti trebuie sa fii libera sa poti sa-ti lasi aripile sa se inalte pentru a putea iubi cu toata inima.

Puterea sta in tine, daca alegi sa fii cu el in continuare este pentru ca asta iti doresti si asta simti, consideri ca alaturi de el esti fericita. Dar daca simti ca alaturi de el te ineci si nu poti inota spre suprafata atunci este momentul sa te desprinzi de el, cere ajutorul daca nu poti singura … si tine mereu minte daca tu nu esti fericita nimeni din jurul tau nu va fi. Nu trebuie sa traiesti sub umbra lui cand tu esti o stea ce trebuie sa straluceasca in toata frumusetea ei atat interioara cat si exterioara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here