aSemne care iti arata aptitudinile lui sexuale.

„V-ati vazut, v-ati placut, acum ce ramane de facut?” este punctul in care ajung  inevitabil doua persoane care se plac, iar aici lucrurile tind sa se complice putin.

Daca drumurile tind sa duca spre dormitorul unuia dintre voi, poate femeile ar vrea totusi sa isi ia o masura de precautie si sa incerce sa ghiceasca din start daca este bun la pat sau nu, pentru ca sexul conteaza, chiar daca unii nu vor sa recunoasca asta.

Ca lucrurile sa nu fie intr-o nebuloasa totala cei de la All women Stalk iti ofera cateva secrete amoroase care ar putea sa te scoata din incurcatura la un moment dat.

Un barbat este bun la pat daca in timpul intalnirilor voastre nu s-a laudat. Cei care iti impuie capul cu calitatile lor extraordinare nu au performante sexuale notabile, deci evita-i daca vrei o relatie pasionala.

Un alt criteriu care o sa iti dea de stire ca ai pus mana pe un barbat fierbinte si cu multa experienta este cravata. Da, cravata. Daca este in stare sa faca nod in cinci secunde pune repede mana pe el.

Daca te cuprinde un fior inexplicabil cand se uita la tine e semn bun. Vei fii o femeie rasfatata in pat.

Iti vei da seama de performantele sexuale ale celui de langa tine daca iti va gati. Daca este genul de barbat care face mizerie cand gateste, dar dupa asta curata totul, ai pus mana pe asul castigator.

Un alt aspect deloc neglijabil care o sa iti spuna cate ceva despre viitoarele voastre partide de amor este biblioteca din apartamentul lui. Daca are carti cu romane de renume e bine pentru tine.

Cand un tip este bun in pat are tendinta sa dea din maini atunci cand vorbeste. Daca barbatul cu care ai iesit pana acum si iti place ti-a deschis usa de fiecare data poti miza ca e si bun la pat. Inseamna ca merge pe principiul „Doamnele primele”, deci nu este egoist.

Daca are spoturi de lumina in dormitor inseamna ca „ai pus mana” pe un barbat bun in pat, dar si daca acorda atentie fiecarui cuvant de-al tau, se arata preocupat de tine si de ce iti doresti.

Si nu in ultimul rand trebuie sa acorzi atentie si tonului pe care il foloseste cand vorbeste cu tine. Daca este mult prea vocal, inseamna ca nu este un semn bun.

Acum, ca stii, nu poti sa te mai plangi prietenelor ca nu a fost bun la pat si vrei sa scapi de el. Vorba aia: „Masoara de zece ori si culca-te doar o data”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here