shake

Există o varietate de shake-uri grozave care ajuta femeile în lupta lor de a duce o viață sănătoasă și echilibrată. Pentru a scapa de greutatea in plus trebuie să facem tot posibilul pentru a mânca alimente sănătoase, să urmam o dietă echilibrată și de a face exercitii, pentru că, la sfârșitul zilei, obiectivul nostru este pierderea in greutate, dar asta nu înseamnă că trebuie sa mergem la la extreme și sa sarim peste mese!

Uneori, nu aveți timpul necesar pentru a mânca toate mesele importante și se întâmplă sa sariti peste una dintre ele. În loc de a face acest lucru, este mai bine sa înlocuiti unele mese cu shake-uri pentru pierderea in greutate.

Deci, este mai bine sa aduceti o portie de proteine prin inlocuirea meselor pierdute cu un shake sanatos, care vă va ajuta în lupta cu pierderea in greutate. De asemenea, ar trebui să știți că există o diferență între masă shake-uri de înlocuire și shake-uri proteice pentru pierderea în greutate. Prima categorie este special conceputa pentru pierderea în greutate. Acestea vă oferă o mulțime de substanțe nutritive esențiale care înlocuiesc o masă săracă în calorii. De asemenea, ele sunt bogate in proteine ​​si sarace in carbohidrati si ele variază în mod normal între 200 și 400 de calorii. A doua categorie are putine glucide, grasimi si alte elemente nutritive esentiale. Aceste shake-uri de proteine ​​sunt foarte scăzute în calorii, cu toate acestea ele nu pot înlocui o masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here