www

Shake-urile, batoanele, supele, budincile si alte gustari, sunt concepute pentru a înlocui una sau două dintre mesele de zi cu zi. Shake-urile sunt special formulate pentru pierderea în greutate și menținerea greutății. Aceste shake-uri sunt concepute pentru a vă oferi o gamă largă de substanțe nutritive esențiale într-o masă scăzuta in calorii , bogata în proteine ​​si saraca in carbohidrati (de obicei, 2:1). Un shake MRP bun conține atâti carbohidrati si proteine ​​ intre 200 si 400 de calorii.

Un shake de proteine ​​sau piure pe de altă parte, este pur și simplu – proteina. Acest shake conține puțini carbohidrati, sau deloc, grasimi si alte elemente nutritive esentiale.

Atunci când cumperi un shake de de proteine​​, ia în considerare următoarele puncte:

Trebuie să fie capabil să amestece pulberea cu apă, suc sau lapte.

Shake-uri de înlocuire a meselor ar trebui să ofere un echilibru adecvat de calorii din proteine​​, carbohidrati, fibre dietetice, și toate vitaminele si mineralele esentiale.

Scăzut în grăsimi saturate, procesate și zaharuri. Unele shake-uri sunt foarte bogate in zahar.

Asigurați-vă că conținutul de calorii este potrivit pentru dvs.

Compara diferite mărci, în scopul de a-l alege pe cel mai potrivit nevoilor dvs. Compara calorii, grăsimi, proteine ​​și conținutul de carbohidrați. Atunci când privesti conținutul carbohidratilor, fiti atenti cât de multi din acesti carbohidrati sunt zahar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here