Dacă știți deja că matreata este unul dintre principalii precursori ai jmnnjmacneei, cel mai bine este sa tratam această condiție, fără nici o întârziere. Mamele si bunicile noastre preferă, de obicei, remedii de casă pentru a trata aceste condiții speciale de piele.

Si da, ele sunt bune, deoarece cele mai multe căi de atac preparate la domiciliu au proprietati naturale anti-fungice, care pot echilibra hidratarea pielii și ucide infecția fungică, fără a dăuna echilibrul pH-ului pielii. V-am adus o listă de remedii naturale pentru matreata chiar din bucatarie:

Ia o cantitate de ulei de nucă de cocos pur într-un recipient rezistent la căldură. Adauga pudra de turmeric și lăsați-l până când pulberea începe să se stabilească și să se scufunde în partea de jos a sticlei. Apoi, trebuie să se încălzească containerul până când pulberea turmeric devine neagra. Amestecați lichidul continuu atunci când îl incalziti. După un timp, lasati sa se raceasca. Trebuie să aplicați acest amestec pe scalp si lasa-l pentru aproximativ 24 de ore pentru a permite scalpului sa absoarba întreaga soluție. Trebuie să repetați același proces o dată într-o săptămână pentru aproximativ patru saptamani.

Tratamentul cu ulei de masline este destul de eficient. Uleiul cald este bun pentru eliminarea mătreții de pe scalp. Incalziti uleiul de masline si aplică pe scalp pentru a ajuta la eliminarea matretii.

Usturoiul funcționează ca un antibiotic natural. Puteți avea chiar doi catei de usturoi crud pe stomacul gol, in fiecare dimineata. Se spune ca ar fi foarte eficient pentru gestionarea problemelor de digestie și probleme cu mătreața. Puteți face o pasta de cativa catei de usturoi și aplicati pe scalp. Se spala parul cu un sampon usor dupa aceea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here