Fanii din intreaga lume au avut ocazia sa vada al doilea film al fenomenului din seria After. Hero Fiennes Tiffin a facut senzatie peste noapte gratie primului film, iar acum, odata cu lansarea mare a filmului After We Collided pe Netflix, popularitatea lui nu va face decat sa creasca. Dar, el se foloseste de noua sa faima pentru a-si prezenta mai multe dintre talentele sale de actorie in rolul lui Hardin, baiatul rau cu un trecut intunecat.

A avut ocazia sa vorbeasca despre posibilitatea de a scoate la lumina trecutul lui Hardin in aceasta noua continuare, fanii filmului si sperantele sale de a ajunge in ultimele doua filme.

Vedetele din „After We Colided” Tiffin si Josephine Langford discuta despre trecutul lui Hardin

Era ca o gura de aer proaspat. A fost ceea ce mi-am dorit mereu, pentru ca sunt aspecte ale personajului sau care nu sunt pe deplin justificate in primul film. E un lucru bun, pentru ca prelungeste intreaga poveste. Este grozav ca oamenii stiu toata povestea, mai este si chestia „Nu judeca o carte dupa coperta”. Nu vrei sa judeci o persoana pentru ca nu stii niciodata totul despre ea. E bine ca fanii si publicul stiu in sfarsit, nu toata povestea, dar stii mai multe despre cum este si de ce este asa. Intotdeauna mi-am dorit sa o fac si ma bucur ca am reusit sa o fac.

Exista un nou triunghi amoros in joc datorita introducerii lui Trevor. Care a fost reactia ta la asta?

Ca tot Shakespeare si probabil chiar inaintea lui, imi plac triunghiurile si este atat de tipic. Dar intotdeauna vrei sa o faci intr-un mod revigorant, astfel incat sa nu imbatraneasca niciodata. Cred ca am reusit sa o facem. Cred ca este o poveste foarte distractiva pentru a adauga o componenta suplimentara. da, mai ales

Mai este multa poveste de urmat datorita urmatoarelor doua filme. Cum te simti sa stii ca mai ai putin de aratat fanilor?

Suntem super norocosi. Trebuie sa le multumim fanilor pentru ca ne-au sustinut in masura in care putem. Suntem super recunoscatori. In mod evident, exista mult mai mult de o poveste de spus, asa cum stim cu totii din numarul de carti. Stim ca avem mai multe de povestit si ca suntem norocosi si suntem fericiti si recunoscatori ca le putem readuce la viata.

Filmarile ultimelor doua filme se vor face unul dupa altul. Cat de emotionant este sa stii ca exista de fapt un sfarsit acum?

Trebuie sa se incheie si suntem foarte norocosi ca am putut face ceea ce am facut pana acum. Trebuie sa fii mereu recunoscator pentru ceea ce ai reusit sa faci. Cartile traiesc pentru totdeauna, filmele vor trai pentru totdeauna. Nu o sa ma opresc asupra ei si sa fiu trista la fel de mult ca si cand trebuie sa-mi iau ramas bun de la ceva in cele din urma. Dar, daca te intristezi [despre final], urmareste-l din nou.

Esti incantat ca fanii sa vada ca nu au vazut deja?

Cred ca faptul ca relatia lor este o lupta constanta pentru ei, daca – pentru ca este un „daca” – vom ajunge sa vedem un fel de rezolutie, pe care cred ca toti fanii vor sa o vada, ar fi uimitor. Este acel gen de lucru consistent pe care il ai cu filmele de relatii in care se lupta pentru a fi impreuna, si este acel lucru despre vointa pe care o au si cum o vor face. Sunt incantat ca fanii sa vada daca o fac si, daca da, cum o fac. Si daca nu, de ce nu a functionat? Orice s-ar intampla, in cele din urma, ma bucur ca pot termina de povestit acea poveste.

Sfarsitul filmului ne arata ca barbatul fara adapost pe care l-am vazut la inceput si pe care Hardin l-a dat deoparte a fost de fapt tatal Tessei. Cum va schimba asta lucrurile in al treilea film?

Doamne, e prea riscant pentru mine sa spun. Nu stiu, dar presupun ca daca se termina asa, vei vedea o continuare. Dar din nou, aceasta este o presupunere. Nu se stie niciodata, asa ca sa speram ca da.