Kanye West si Taylor Swift. Rapperul Eminem si intreaga lume s-a ridicat impotriva lui Kanye West cand acesta a pasit pe scena Premiilor MTV Video Music, in 2009, exact cand Taylor Swift accepta premiul pentru cel mai bun video feminin. Speech-ul sau clasic: „Yo Taylor, te las sa termini, dar Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile! Din toate timpurile!” Anul acesta, Taylor a cantat un nou cantec, „Innocent”, despre care se crede ca e un raspuns la scandalul lui Kanye.

Mel Gibson vorbeste prea mult. Ce s-a intamplat cu tipul care ne-a inmuiat inimile in „Forever young” si „Braveheart”?  Acum se pare ca imaginea sa este a unui barbat furios care a avut o problema imensa cu mama copilului sau de 8 luni. Cand 6 convorbiri ale telefoanelor cu fosta sa, Oksana Grigorieva, au fost date presei in iulie, scandalul a inceput. Nu numai ca el a inceput sa trancaneasca despre implanturi de san, rochii deocheate si alte lucruri, dar a numit-o pe fosta lui „o idioata dusa mental” pe care o detine el…si a si amenintat-o ca o omoara. Nu ni-l putem imagina in comedii romantice de acum inainte.

Britney Spears „se pregateste de un rol”. Va amintiti momentele cand Britney avea o fusta de scolarita sexy si s-a sarutat cu Madonna? Aceste vremuri au apus, dar cand a tinut o umbrela verde in mana intr-o noapte lipsita de ploi, in 2007, se pare ca a depasit limitele. Pop-starul care isi arata si chelia – a lovit un SUV al paparazzi. De ce? Se pare ca ea spune ca se pregatea pentru un rol de film dar nu a primit rolul.

Tyra Banks se leaga de modelele fericite. Urmatoarea Oprah a lumii a avut partea ei de momente ciudate in timpul talk-showului sau (cand spunea ca are rabie si spuma la gura) dar a fost un episod in 2008 la „America`s next top model” pe care l-a ratat. Din cauza ca participanta Tiffany nu s-a emotionat in urma eliminarii sale (a zambit si le-a zis colegelor sale sa nu fie suparate), domnisoara Banks a adus lacrimile cu ea…si lectiile de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here