Daca ai genele deschise la culoare, e greu sa le observe cineva chiar daca sunt lungi si dese. O alternativa la mascara este vopsitul de gene. Este un serviciu disponibil la orice salon de infrumusetare, nu dureaza mult si nici nu este costisitor.

Procedeul este asemanator cu vopsirea parului, doar ca este folosita o vopsea speciala care sa nu-ti agreseze genele, iar timpul pentru ca vopseaua sa actioneze este mai scurt. Vei obtine un look natural pentru genele tale si te vei bucura de acest efect aproximativ doua-trei luni.

Ti-ar placea sa ai gene ca o vedeta de pe covorul rosu?

Daca nu ai incercat pana acum genele false, dar iti doresti, afla ca procedeul este foarte simplu. In primul rand, genele naturale trebuie sa fie curate si uscate. Aplici adezivul pe genele false pe care le lipesti aproape de baza celor naturale, pornind din exteriorul pleoapei spre interior.

Dupa doua minute adezivul ar trebui sa se usuce, iar daca au fost fixate corect, genele vor rezista fara probleme intreaga zi. Daca genele false sunt mai mari decat genele naturale, taie-le pe masura ta cu ajutorul unei forfecute, asta inainte de a le lipin pentru a evita sa-ti scurtezi propriile gene.

Iti doresti un efect discret, dar care sa nu treaca neobservat, opteaza atunci pentru gene false individuale. Lipeste cateva printre genele tale din exteriorul pleoapelor superioare si vei vedea diferenta.

Extensiile de gene reprezinta o noua modalitate de a avea gene dese si lungi ca de vedeta. Aplicarea extensiilor dureaza aproximativ o ora, iar efectul se mentine timp de trei saptamani sau chiar mai mult.

Rezultatul pare natural atat la vedere cat si la atingere. Nu trebuie sa renunti la obiceiurile tale zi cu zi. Poti sa te machiezi, poti sa mergi la bazin-extensiile prezinta aceeasi rezistenta ca genele tale. Pentru a afla toate detaliile despre extensiile de gene si despre intretinerea lor, nu ezita sa-ti intrebi cosmeticiana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here