Horoscop erotic Fecioara 2011

Fecioara cauta un partener cu care sa impartaseasca aceleasi idei despre igiena si sanatatea vietii. Cauta pe cineva capabil sa analizeze personalitatea sa complexa.

Partenerul trebuie sa fie mai mult cerebral decat afectuos, pentru a putea sa pastreze o legatura sentimentala. In dragoste nu tolereaza nici o greseala sau neglijenta.

Daca partenerul (partenera) de sex este din zodia Fecioara, sa stii ca nici o zona nu este mai receptiva la mangaierile tale decat buricul si partea de jos a burtii pana la pubis. Mangaind aceste zone erogene ale nativului din Fecioara cu buzele si cu limba, ii vei oferi senzatii extraordinare si vei afla de ce sunt capabili astfel de parteneri. In plus, veti ajunge simultan in starea de euforie.

Poate fi cucerita cu discutii despre serviciu, banalitati cotidiene, despre diete de slabire si obiceiuri casnice (curatenie, ordine), despre animale de casa, agricultura, stiinta, comert (magazine), plante, medicamente, examene, relatii profesionale, despre unchi si matusi, despre medicina (boli, medicamente)topuri, clasamente, statistici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here