Schimbarea imaginii, in fiecare zi, este usoara si simpla! Pentru a nu va petrece tot timpul liber pe par, expertii va sfatuiesc sa acordati atentie unora dintre cele mai simple, mai versatile si mai stilate coafuri pentru parul lung. Si amintiti-va: o coafura este un accesoriu nu mai putin important in crearea unei imagini decat o geanta de mana originala sau pantofi de lux!

Coafuri usoare par lung pentru fiecare zi – in 5 minute

Chiar si cinci minute sunt multe pentru a crea fiecare dintre aceste coafuri simple! Trebuie doar sa exersezi putin.

Coc clasic

Cea mai simpla si mai functionala coafura dintre toate pentru parul lung. Si mai nou, la moda!

Master pas cu pas:

Leaga-ti parul intr-o coada inalta. Rasuciti coada intr-un manunchi. Sfat : Cu cat este mai strans, cu atat coafura va fi mai stricta.Rasuciti garoul rezultat in jurul benzii elastice.Fixati capatul pachetului si asigurati cu agrafe de par.Eliberati cateva suvite din spatele urechilor.

Coafura greaca rapida

Pentru a finaliza acest stil, veti avea nevoie de cateva accesorii suplimentare. Coafura este perfecta pentru look-urile de zi cu zi, precum si pentru cele solemne.

Iata cum sa o faci singur:

Aplica un spray de coafat sau spuma, cum ar fi Biolage RAW pentru a disciplina parul si ondulati usor varfurile cu un ondulator. Pune un bandaj elastic pe cap, acesta va fi vizibil in par, asa ca alege un model cu un decor spectaculos. Infasoara parul in jurul bentitei, incepand din locul din spatele urechii drepte – ar trebui sa obtineti un coc jos si voluminos. Asigura parul cu ace.

Acest stil pare complicat, dar, de fapt, nimic nu este mai usor !

Hai sa incercam.

Piaptana parul si imparte-l in doua sectiuni. Despartirea nu este necesara, dar tratarea buclelor cu spray-ul de texturare Eau de Vagues de la Kérastase inca merita – astfel coafura va fi mai usor de realizat si va dura de multe ori mai mult. Leaga capetele intr-un nod. Ridica suvita inferioara in sus, ca si cum ar fi indoit in jurul bazei nodului si asigura-l cu invizibilitate. Coboara suvita superioara in jos conform aceluiasi principiu si fixeaza cu o agrafa invizibila. Daca este necesar, pachetul poate fi decorat cu o brosa sau un ac sclipitor.

Impletituri

Cu aceasta coafura va trebui sa te chinui putin, dar rezultatul merita!

Arata elegant, dar foarte romantic!

Lectie pas cu pas:

Piaptana parul si desparte-l intr-o despartire dreapta. Leaga doua cozi de cal inalte cu benzi de elastic. Rasuceste flageli sau impleteste cozile clasice din fiecare coada de cal. Trece o impletitura in cealalta – in cruce. Asigura capetele impletiturii cu invizibilitate. Indreptati usor tesatura daca doriti sa adaugati ceva volum si lejeritate cocului.

„Coada de peste”

Aceasta coafura frumoasa pentru fiecare zi a devenit un adevarat clasic. Putina indemanare – si o vei face in cateva minute!

Sa vorbim despre cum:

Imparte parul in doua sectiuni. Muta suvita subtire din partea dreapta spre stanga. Repeta acelasi lucru pe partea stanga: muta suvita subtire in partea dreapta.Continua pana cand ramane o coada foarte subtire si scurta. Leaga impletitura cu o banda elastica subtire – transparenta sau in culoarea parului.