fc

Sezonul de iarna este foarte distractiv datorita vremii, dar cand vine vorba de îngrijirea pielii, acesta este într-adevăr un sezon uscat, deoarece fata noastra tinde să se usuce si buzele să se crape. De aceea este nevoie de o ingrijire suplimentara pentru a evita aceste lucruri. Curățarea este o rutina importanta de urmat pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

O mască de avocado este perfecta pentru pielea uscata , care poate deveni foarte iritat în timpul iernii .Este ușor de facut: piseaza pulpa de avocado cu o furculita , se adauga un strop de ulei de masline extra – virgin , și se aplica acest amestec parfumat pe fata . Aceasta masca hrănitoare va furniza pielii o întreagă gamă de vitamine, minerale , antioxidanți și agenți de dedurizare pentru a lupta cu uscăciunea iernii .

Mastile faciale cu avocado sunt o sursa uimitoare de bunatati pentru pielea ta. Fructul conține o mulțime de minerale precum fier, potasiu, calciu, sodiu, cupru, magneziu, etc De asemenea, conține vitaminele A, E, B și K. Rezultatul acestui cocktail special este că masca de avocado feței ajunge in cel mai adânc strat al epidermei și dă elasticitate chiar celei mai uscate tipuri de piele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here