Masturbarea este o activitate sexuală a  unei singure persoane sau a unui grup. Se realizează prin atingerea sau frecarea cu mâna a organelor genitale, ajungând  la senzaţii plăcute şi excitante. 
 
             Vârsta la care o persoană începe acest „sex manual” diferă de la persoană la persoană Un copil începe explorarea corpului în jurul vârstei de 5-6 ani, masturbarea nu provoacă senzaţiile aşteptate până în jurul vârstei de 10-11ani. De  fapt  la  această  vârstă   încep a fi produşi hormonii sexuali.
  
           Tehnicile de masturbare sunt diverse şi diferă, în funcţie de preferinţe.Se  ştie  că există o mulţime de lucruri sau activităţi provocatoare de plăcere. Senzaţiile din timpul masturbării sunt plăcute şi excitante -bărbatul ejaculează iar femeia simte plăceri intense în zona vulvei şi în tot corpul. 
 
            Ce  cred ceilalţi  oameni  despre masturbare?
 
             Unii oameni consideră masturbarea dezgustătoare şi nu înţeleg motivele celor care fac asta . 
 
              Persoanele  care au experimentat senzaţiile produse de masturbare spun despre această activitate că  este  extrem de plăcută.
 
               Stimularea penisului  produce plăceri intense bărbatului. Bărbaţii în vârstă au nevoie de o stimulare directă pentru a avea erecţie.
 
             Cu cât o femeie deţine mai multe cunoştinţe despre cât mai multe metode care stimulează bărbatul, cu atât ea  este considerată o amantă bună. Stimularea penisului se realizează prin:  frecarea penisului între palme, mângâierea acestuia, plasarea să între sâni etc .Înainte de ejaculare, câteva picături de fluid vor curge din penis, iar după ejaculare frecarea penisului până când dispare definitiv tensiunea este preferata de bărbat.    
  
           Femeile pot obţine un orgasm prin stimularea clitoristului cu un deget . Pe  măsură ce  vei  fi şi mai excitată,vaginul va deveni mai umed;acest  fluid se poate  folosi pentru stimularea clitoristului.Poţi să-ţi imaginezi ce vrei: că  băiatul popular din  liceu  îţi face  sex oral , sau  îţi doreşti să faci dragoste pe plajă mării. Masează-ţi sânii, apoi strânge-te  de  sfârcuri că  şi cum ar  face-o  EL. 

           O plăcere  mare  o  simt  femeile când   curge apa cu jet pe clitorist (de  ex. jetul de la jacuzzi), sau  la dus . De  asemenea  aparatul de  masaj ( nu vibratorul) s-ar putea să îţi  ofere   orgasme puternice. 
  
  Ce-mi poţi spune  despre  tine ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here