Este important sa va faceti timp pentru a gasi perna corecta care va va oferi un echilibru perfect de sprijin si confort in timpul somnului. Acest lucru depinde in cea mai mare masura de forma corpului, dimensiunea, preferinta personala si pozitia in care dormiti. Toata lumea este diferita si tu si partenerul tau puteti avea cerinte diferite. Daca nu sunteti siguri, pufdegasca.com va ofera un ghid pentru a gasi pernele potrivite pentru nevoile voastre.

Pentru a fi considerata o perna din puf, umplutura trebuie sa fie de cel putin 75% puf de gasca. Deseori, producatorii vor folosi alte materiale mai ieftine, cum ar fi pene, pentru a compensa restul. Conform pufdegasca.com, pernele din puf sunt, de obicei, foarte netede, si sunt, de obicei, printre cele mai scumpe si luxoase.

Confort. Acesta este de departe cel mai important aspect pentru orice perna. Indiferent daca dormiti pe spate, lateral sau pe burta, perna potrivita trebuie sa fie potrivita pentru dvs. Puful de gasca este cea mai luxoasa umplutura, extrem de moale, usoara si confortabila, cu proprietati de izolare excelente. Puful vine de la pasari precum gasca sau rata.

Odata ce ati decis o fermitate adecvata, este important sa va ganditi la ce tip de umplere doriti sa aveti pernele. Desi exista diferite optiuni in ceea ce priveste compozitia materiala, toate pernele intra intr-una din cele doua categorii, naturale sau sintetice. Desi alegerea este adesea doar o chestiune de gust sau buget personal, fiecare are propriile calitati care trebuie luate in considerare inainte de a face o achizitie. Pe pufdegasca.com gasiti perne din materiale naturale cum este puful de gasca.

Pernele sintetice folosesc cel mai frecvent un amestec de poliester, bumbac si microfibra. Acestea sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii, deoarece acestea sunt non-alergene si excelente pentru copiii care pot deveni alergici la produsele naturale.

Pernele naturale constau, de obicei, din pene sau puf sau dintr-o combinatie a celor doua. Penele au o capacitate naturala de a retine caldura, ceea ce inseamna ca pot fi mult mai subtiri decat cele sintetice, in timp ce inca isi pastreaza capacitatea lor de izolare. Ele sunt in general mai calduroase, dar permit pielii dvs. sa respire din cauza excluderii materialelor sintetice. Pe pufdegasca.com gasiti o varietate de perne din puf de gasca in diverse forme si dimensiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here