AWEXBHPro si contra sexului inainte de casatorie

Argumentele pro si contra sexului inainte de casatorie pot fi foarte subiective, depinzand de persoane. Evident, acelea care si-au pierdut virginitatea inainte de casatorie vor spune ca nu conteaza daca esti virgina sau nu. Pe de alta parte, cele care au fost virgine pana la „maritis” vor spune ca, de fapt, chiar conteaza si ca a fost cea mai buna decizie.

PRO:
1.    Experienta. Este primul argument pro la care ma pot gandi. Nu este niciun dubiu in faptul ca, cu cat faci sex mai des, cu atat vei ajunge mai matura si mai initiata, mai buna, sa zic asa. Inveti un truc-doua pentru a-ti satisface partenerul mai bine sau pe tine insasi; iti vei recunoaste punctele sensibile si zonele erogene. Astfel, prima noapte cu sotul tau va fi una de neuitat, mai ales pentru partenerul tau.

2.    Multumirea sau satisfactia. Bineinteles, alegerea de a ramane singura poate fi frustranta sau incompleta. De aceea, celalalt argument pro sexului inainte de casatorie ar fi ca vei fi multumita si vei avea un sentiment de implinire daca vei ceda pasiunii. O buna partida de amor te destreseaza si te face sa fii intr-o forma mai buna.

CONTRA:
1.    Evident, cel mai usor de ghicit, primul argument contra este riscul de a contacta vreo boala cu transmitere sexuala, boli grave si periculoase pentru intreg organismul. Gandeste-te la HIV, sifilis, herpes etc. Acum, multi cred ca un prezervativ salveaza situatia si te salveaza si pe tine de riscul de a lua asa ceva. Totusi, trebuie notat ca nu toate BTS-urile se previn prin folosirea prezervativului.
2.    Alt argument este ca exista pericolul sa faci comparatie cu exul. Care are performante sexuale mai bune? Poate ca te-ai gandit la un amor nebun cu fostul, dar daca sotul tau nu este aproape de a atinge acest nivel, trebuie sa te readuci cu picioarele pe pamant si sa te multumesti cu ce ai. Sau din cauza asta ai vrea sa te intorci la fostul iubit? Cred ca tentatia se va invarti in capul tau constant, nu? Cu siguranta ca nu este in avantajul casniciei tale.

In concluzie, as spune: cu siguranta ca nu as numi „fraiera”o persoana care a ales sa ramana virgina. Este de respectat. De fapt, as admira o femeie care sa fie asa de hotarata. Trebuie multa autodisciplina si nu are nevoie de presiune din partea altora sau amuzament.Pana la urma, chiar nu este anormal sa doresti acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here