Descopera tainele medicinei alternative, imbinate cu eficienta cosmeticii, intr-un tratament delectant: impachetarea.

Desi nu suna foarte estetic, impachetarile au un rol foarte important in mentinerea si intretinerea corporala atunci cand vine vorba de hidratare, tonifiere si problematica celulita. Ingredientele continute de produsele folosite in saloane, dar si acasa, sunt specifice pentru fiecare tip de tratament in parte.

Tehnica impachetarilor.

Tratamentul poate debuta cu o exfoliere corporala sau cu un masaj care sa pregateasca corpul pentru masca. Dupa ce masca se intinde in zona in care se face acest procedeu, se lasa sa actioneze fie la temperatura camerei, fie in termocuverta. Termocuverta actioneaza ca o sauna locala, avand o temperatura de pana la 75 de grade C care are scopul de a face ca ingredientii activi din produse sa actioneze mai rapid si mult mai eficient, mai ales in cazul tratamentelor anticelulitice. Acestea ajuta la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida a centimetrilor. La final, se indeparteaza masca cu un dus energizant, si tratamentul se incheie cu un masaj de relaxare.

Pro si contra. Impachetarile sunt contraindicate celor care sufera de epilepsie, hipertiroidie, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, tumori sau in caz de sarcina. In gneral, acestea sunt potrivite oricarui tip de piele deoarece contine intr-un procentaj mare ingrediente naturale.

Impachetari anticelulitice. Impachetarile destinate stoparii sau prevenirii celulitei sunt calde dar si reci. Cele mai intalnite ingrediente sunt fango, parafango, cafeina si algele marine, care constituie un puternic antioxidant. Fango este un produs natural care contine alge si namol, camfor natural si iod. Acestea ajuta la indepartarea celulitei, reducerea retentiei de apa, restructureaza tesutul conjunctiv afectat si regenereaza celulele de colagen si elastina. In plus, amelioreaza vergeturile si imbunatateste circulatia sangvina. Tratamentele de ultima generatie include impachetarea in capsula care potenteaza actiunea ingredientelor folosite prin intermediul unei saune uscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here