Esti sigura ca stii cum sa-ti descurci corect parul sau cum sa folosesti rimelul? Gandeste-te un pic, apoi citeste textul. Daca in cele mai multe situatii procedai in mod gresit, e clar: trebuie sa iti schimbi metodele.

Cum piepteni corect parul ud.

Corect: cand este ud, parul este foarte fragil, asa ca, daca vrei neaparat sa-l descurci in acest moment trebuie sa fii foarte atenta. Incepe cu pieptanatul varfurilor, urcand apoi spre radacini. Treci foarte usor cu peria sau pieptenele prin par, nu trage si opreste-te de fiecare data cand observi ca parul s-a incurcat.

Gresit: daca piepteni parul ud de la radacina spre varfuri, vei reusi sa rupi mai multe fire de par decat daca incepi cu varfurile. In plus, procedeul este destul de dureros si dupa ceva timp iti vei pierde rabdarea.

Ti-ai facut unghiile? Afla cum le usuci.

Corect: dupa ce le-ai dat cu lac, tine-ti mainile in aer, fara a le agita circa cinci minute. Este metoda prin care primul strat de oja se usuca cel mai bine. Abia apoi poti sufla usor peste ele. Si nu uita ca doar dupa ce s-a uscat complet acest strat mai poti aplica inca unul.

Gresit: nu sufla peste unghiile proaspat facute cu lac. Acest lucru va duce la cresterea umiditatii si nu vei face altceva decat sa prelungesti timpul de uscare al ojei.

Aplica corect parfumul si fa-l sa dureze

Corect: intotdeauna cand pulverizezi lasa parfumul sa se usuce si sa patrunda in piele. Foloseste-l pe incheietura sau in spatele urechii, pentru ca in aceste locuri, datorita pulsului, va avea cel mai intens miros.

Gresit: cea mai frecventa greseala este sa freci sau sa atingi locul unde ai aplicat parfumul. Renunta la acest gest, pentru ca distruge moleculele din parfum, aroma isi pierde din intensitate, iar mirosul nu mai este acelasi.

Folosirea rimelului.

Corect: pe langa modul de aplicare, folosirea rimelului e foarte importanta daca vrei sa dureze cat mai mult timp si sa nu se usuce. Scoate periuta repede si rimeleaza o data. Pentru aplicarea urmatoarelor straturi, introdu periuta in flacon si misc-o circular, nu de sus in jos.

Gresit: o miscare gresitsa, dar des intalnita, e scosul si bagatul periutei in flacon cand se doreste mai multa culoare sau rimel pe periuta. Evita sa faci asta, pentru ca nu vei reusi decat sa bagi aer in flacon, ceea ce duce la uscarea produsului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here