O zi intreaga la birou, trafic infernal, stres si recompense mai deloc?fa-ti timp pentru tine si incearca noi metode de a te destinde, cu iubitul tau sau chiar si la serviciu.

Sushi&SPA. “Ocupa-ti” timpul cu o terapie dextrem de relaxanta si energizanta destinata cuplului. Alaturi de iubitul tau, vei beneficia de un tratament de exfoliere cu efect detoxifiant, pe baza de alge japoneze uscate si maruntite, in amestec cu hrisca, mei si seminte de susan. Sedinta continua cu una dintre cele mai eficiente metode SPA, masajul suedez. Prin manevre de framantare, tapotament, frictiune si presiuni, cu ajutorul uleiurilor aromatice florale, masajul elibereaza tensiunea musculara, mobilizand mecanismele interne de deblocare si curatare ale organismului. Iar la final, enjoy some sushy…in doi, evident.

Aromaterapie si modelare corporala
Nu te speria, nu decolezi in spatiu, ci vei avea parte de mai bine de o jumatate de ora de tratament cu abur pentru arderea grasimilor, alternate cu aromaterapie pentru delectarea trupului si a mintii. Aparatul Slim Up Steam are cinci programe pentru slabire, tonifierea tesuturilor, tratare multifactor a celulitei, detoxifiere, relaxare si remoderale corporala. Nu e bine sa testezi acest aparat daca ai probleme cu tensiunea arteriala, disfunctii cardiace, varice sau daca esti insarcinata.

Masaj la birou
Daca te numeri printre care nu au parte nici de zece minute de relaxare pe zi, afla ca poti face acest lucru chiar in timpul muncii. Un specialist poate veni chiar la biroul tau si poate saiti ofere pana la 20 de minute de evadare din cotidian. Tehnicile de masaj nu sunt complicate, dar vizeaza zonele cele mai tensionate: scalp, ceafa, spate si noada, combinat cu masajul mainilor. Acest tratament are ca scop reducerea stresului, prin relaxarea muschilor, si apoi pri stimularea acestora. Odata stimulata circulatia, creierul va functiona in conditii optime, iar randamentul tau va creste vizibil. Este recomandat sa faci acest masaj de doua ori pe saptamana si, pentru rezultate cat mai bune, sa te detasezi complet pe toata perioada tratamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here