Vrei să investești într-un telefon de serviciu sau un terminal de buget care să-ți ofere funcțiile necesare pentru îndeplinirea nevoilor de bază legate de comunicare? Atunci ce spui de un telefon mobil Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A51 sau Samsung Galaxy A71? Dacă te tentează ideea, citește până la capăt acest articol deoarece în continuare vom vorbi despre toate avantajele pe care ți le pot oferi aceste telefoane mobile.

Procesor

Toate cele trei telefoane mobile despre care am ales să vorbim în acest articol gândesc cu un creier diferit. Samsung Galaxy A21s, cel mai convenabil telefon din această selecție, este dotat cu un procesor Samsung Exynos 8 Octa, Samsung Galaxy A51 are un Samsung Exynos 9 Octa și Samsung Galaxy A71, un Snapdragon 730.

Display

Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy A51 au amândouă niște ecrane cu diagonale moderate, de câte 6.5 inchi. Dar dacă astfel de dimensiuni nu ți se par suficiente, atunci s-ar putea să ți se potrivească mai bine telefonul Samsung Galaxy A71 cu diagonala sa de 6.7 inchi.

Design

La prima vedere, pentru că au diagonale de aceleași dimensiuni, Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy A51 par atât de similare că aproape pot fi confundate între ele. Noroc cu lentila camerei selfie care în cazul telefonului Samsung Galaxy A21s este poziționată în partea stângă a ecranului, iar în cazul telefonului Samsung Galaxy A51 în mijloc. Dar dacă le judecăm după camere, de data aceasta Samsung Galaxy A51 seamănă cu Samsung Galaxy A71.

Din fericire, pentru un plus de personalitate, oricare din aceste trei telefoane mobile poate fi echipat cu un set de huse Samsung Galaxy A21s, huse Samsung Galaxy A51 sau huse Samsung Galaxy A71 de la Itelmobile.ro.

Memorie RAM și capacitate de stocare

Atât la capitolul memorie RAM cât și în ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor, telefonul Samsung Galaxy A21s se vede că este ieftin pentru un motiv. El are doar 4 GB de memorie RAM spre deosebire de Samsung Galaxy A51 care are 6 GB sau Samsung Galaxy A71 care are 8 și doar 64 GB pentru stocarea datelor, spre deosebire de celelalte două terminale care au câte 128 GB.

Camere foto

Când vorbim despre fotografie, diferențele dintre cele trei telefoane care fac subiectul acestui articol nu sunt unele foarte mari. În mod clar Samsung Galaxy A71, cel mai scump terminal din selecția noastră obține cele mai bune performanțe. Dar nici măcar el nu poate fi comparat cu un flagship.

Samsung Galaxy A21s, la fel ca celelalte două telefoane mobile prezentate aici are un sistem foto format din patru lentile. Cea principală are 48 MP, iar celelalte trei au 8 MP, 2 MP și încă 2 MP. Samsung Galaxy A51 are tot o lentilă de 48 MP ca lentilă principală, dar pe lângă ea, mai este prevăzut și cu o lentilă de 12 MP, o alta de 5 MP și încă una de 5 MP. Samsung Galaxy A71 pe de altă parte, are o lentilă principală de 64 MP, împreună cu una de 12 MP, încă una de 5 MP și încă una de 5 MP.

Camerele selfie ale acestor trei telefoane, așa cum ne-au obișnuit deja coreenii când vine vorba de terminalele lor, sunt prevăzute cu niște lentile performante, cu mulți mega pixeli. Astfel, Samsung Galaxy A21s are o cameră pselfie de 13 MP, iar Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 au câte o cameră selfie de 32 MP.

Autonomie

Dacă până acum Samsung Galaxy A21s nu a avut prea multe dotări cu care să impresioneze, bateria aduce un oarecare echilibru. Cel mai convenabil telefon din selecția noastră este dotat cu un acumulator de 5000 mAh, mai mare decât cel de 4500 mAh al telefonului Samsung Galaxy A71 și mult mai mare decât cel al telefonului Samsung Galaxy A51.

Senzor de amprentă

Cum era de așteptat pentru niște dispozitive din epoca contemporană, toate cele trei terminale prezentate aici sunt dotate cu cate un senzor de amprentă, În schimb, spre deosebire de Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 care au acest senzor pe ecran, Samsung Galaxy A21s, cel mai ieftin din aceste telefoane, îl are pe spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here