Lipsa sexului sau sexul de proasta calitate, care-l lasa pe unul dintre parteneri nesatisfacut, poate reprezenta o adevarata problema in existenta unei relatii.

Placerile fizice sunt de multe ori primordiale pentru unii dintre noi. SI chiar daca nu sunt primordiale, ele vor fi intotdeauna necesare. Sexul este sanatos pentru ca te ajuta sa te descatusezi de stres, pentru ca elibereaza energiile negative si creaza o alta forma desexul de proasta calitate comunicare, care uneori transmite mai mult decat 1000 de cuvinte.

Cazuri de incompatibilitate sexuala exista si de cele mai multe ori ele se finalizeaza prin clasicul ramas bun. Sunt insa cupluri care-si cultiva relatia cu grija, atentie si daruire si nu vor sa cedeze in fata primelor impedimente. In asemenea cazuri, exista solutii care pot rezolva in mod fericit problemele sexuale.

Comunicarea. Foarte importanta, pentru ca pune punctul pe i si-i ajuta pe parteneri sa constientizeze problemele, sa le recunoasca, sa le accepte si sa incerce sa le rezolve.

Sfatul unui expert. Nu e nimic rusinos in a cere sfatul unui sexolog. Acesta iti poate oferi diverse trucuri incredibil de folositoare, care va pot imbunatati substantial viata sexuala.

Literatura de specialitate. Fie ca e vorba de documentare, carti, reviste de profil sau ..pur si simplu filme erotice, orice imbold exterior va poate stimula apetitul si va poate ajuta sa ajungeti la timingul corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here