În toate romanele de dragoste există o temă: toată lumea se îndrăgostește primăvara și mai nimeni iarna. Asta se întâmplă pentru că temperaturile sub zero și inimile și picioarele închise. Iar în minunatul sezon rece foarte mulți trec printr-o perioadă accentuată de singurătate. În timp ce cuplurile se țin de mână și se joacă în zăpadă sau își țin cald unul altuia sub pături, noi, ăștia singuri, trebuie să ne mulțumim cu o pătură electrică și să contemplăm zilele bune în care puteam ieși la agățat. Iată care sunt cel mai des întâlnite probleme pe care omenii singuri le au iarna.

haine de iarna

1.E prea frig ca să te îmbraci sexy

 

În lunile calde poți să te îmbraci ci ceva care să atragă atenția: o rochie mai decoltată, o fustă mai scurtă sau poate o bluziță mai transparentă. Dar dacă te îmbraci iarna cu așa ceva, rști să degeri. Prin urmare, confortul câștigă și de obicei optăm pentru haine care fac orice altceva decât să ne pună silueta în valoare.

 

2.E greu să vezi dacă cineva arată bine prin straturile de haine.

 

Da, știu că numai persoanele superficiale se țin cont de aspect atunci când vor să se cupleze. Dar toată lumea este întâi atrasă de acest factor, apoi de personalitate. Prin urmare, e greu să îți dai seama dacă cineva arată bine sub un pulover lălâi sau sub o pufoaică. În plus, nici inocentul sport al aruncatului cu privirea după un funduleț bombat sau un abdomen plat nu poți să îl practici cu succes din cauza straturilor de haine.

 

3.Nu poți să ieși la agățat.

 

Orice drum mai lung decât cel până la magazinul de la colț este o povară pentru că asta presupune să petreci mult timp afară, unde vremea nu este tocmai prietenoasă. Deci ai de ales în a merge la agățat în cel mai apropiat pub, care de obicei este crâșma unde bețivii cartierului se întâlnesc sau să treci peste problemele anunțate mai sus.

deszapezire masina

4.Nu își deszăpezește nimeni mașina.

 

Pentru că nu ești într-o relație nu ai pe nimeni care să se simtă obligat să te ajute cu aceste taskuri mondene și urâcioase. Ceea ce înseamnă că în fiecare dimineață trebuie să te înatmezi cu răbdare și lopată și să te rogi ca vecinii să nu fi aruncat deja zăpada pe mașina ta.

 

5.Nimeni nu te prinde în brațe atunci când aluneci pe gheață.

 

Ce-i drept nici majoritatea partenerilor nu se omoară cu această practică, cel mult îl ajută pe celălalt să se ridice în timp ce se strică de râs. Totuși, mai sunt câțiva îndrăgostiți a căror scop în viață este să strice tuturor ziua si gesturi din acestea mărețe: cum ar fi să se salveze unul pe altul de la oase rupte.

 

6.Frigul este cal mai mare dușman al buzelor.

 

Buzele crăpate nu invită pe nimeni la un sărut. Nici cele prea umede. Ceea ce înseamnă că iarna parcă este făcută pentru a nu ajuta pe nimeni să fie atractiv. Serios.

 

7.Pentru că nu faci sex trebuie să mergi la sală

 

Sexul este cea mai plăcută modalitate de a arde calorii. Ei bine, pentru că nu ai parte, trebuie să faci imposibilul și să mergi la sală, pentru a nu ieși din iarnă o adevărată balenuță.

 

Partea bună este că mai sunt doar 2 luni de iarnă. Deci nu mai ai mult de suferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here