Vrei sa obtii bronzul ideal, dar soarele nu iti este intotdauna complice, ci se poate transforma intr-un adevarat dusman. Descopera reteta bronzarii cu masura in functie de cat stai la plaja.
Tentatia de a avea o piele stralucitoare si aurie este mare, dar nu intotdeauna factorul de protectie sub 30 este solutia salvatoare. Iata abc-ul aplicarii produselor pentru plaja.

Din doua in doua ore:

filtrele solare continute de produsele destinate protectiei sunt substante „fragile”. Ele nu raman toata ziua pe suprafata pielii si nu sunt active decat maximum doua ore, indiferent de indicele de protectie.
Cantitatea potrivita: pe tot corpul aplica o cantitate medie de produs, iar in zona fetei ceva mai mult, pentru ca ai nevoie de o protectie mai mare.

Metoda de aplicare: incepe aplicarea produsului de la fata spre picioare si ai grija sa nu omiti nicio zona.
Spray-ul o metoda sigura: produsele cu pulverizator te vor ajuta sa aplici uniform si mult mai eficient si sa acoperi zone mai putin vizibile. Nu ezita sa aplici de mai multe ori in acelasi loc. Poate ca nu esti genul care adora soarele sau poate stai o zi intreaga sub razele lui si uiti ca nu este indicat. Indiferent daca esti sun addicted sau moderata cu baile de soare, afla cum sa te protejezi dupa o zi de plaja.

Cum este ideal. Profilul tau: nu esti nici innebunita dupa statul la soare, dar ti-ar placea sa se vada ca vara nu a trecut indiferenta pe langa tine. Respecti intervalul de orar si esti atenta cu pielea ta. Este bine sa iti pregatesti tenul cu o cura de vitamine cu beta caroten si sa folosesti creme cu factor de protectie medie,  geluri si mai putin uleiuri care accentueaza si accelereaza bronzul. Inainte de a pleca la plaja, aplica un ulei hidratant sau o lotiune pentru corp care iti va deschide porii si ii va pregati pentru lotiunea cu SPF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here