In acest articol vom vorbi despre cartile de Tarot si despre interpretarea pe care o pot da in dragoste. Va prezentam trei carti de tarot online gratis cu mesaje speciale despre dragoste.

Tarotul este un oracol foarte special, care ne poate da tot felul de interpretari. Exista o serie de carti care ne pot arata drumul existentei, asa cum ne pot arata lucruri triviale. Tarotul a fost folosit din timpuri stravechi in chestii legate de dragoste, poate pentru ca iubirea este oarecum neasteptata si exista multi oameni care au parte de anumite ghinioane legate de dragoste si au nevoie de sfaturi despre asta. Cartile nu pot face minuni, dar ne pot indica, pe de o parte, energiile care circula in legatura cu iubirea si, pe de alta parte, ce destin putem avea in raport cu cuplul.

O sectiune de ghicit in carti de tarot pentru dragoste este creata special pentru persoanele care sunt curioase sau intrigate despre ce carti de tarot pot ajuta cu predictii in acest domeniu. In aceasta sesiune de tarot online gratis dedicata dragostei, vom explica putin cate putin sensul cartilor de tarot cu referire la iubire.

Ghicit in carti de tarot pentru dragoste – Trei carti de tarot online gratis cu mesaje speciale despre dragoste:

Tarot online gratis – toate cartile de tarot, atat Arcana Majora cat si Arcana Minora, au intelesuri specifice pentru iubire. Evident, exista unele sentimente mai specifice, dar fiecare dintre carti, indiferent pe ce se concentreaza, va avea un inteles exclusiv pentru dragoste.

Tarot online gratis

 Intelesul cartii Indragostitii:

Cand cartea Indragostitii iese intr-o sesiune de Tarot, daca cartea merge spre dreapta, ne spune ca sansele de a ne indragosti sunt multe. Daca ne uitam la carte, vom vedea ca exista trei oameni care par sa vorbeasca. Pe cer, este ingerul iubirii. Acest inger este cel care va atinge persoana potrivita cu sageata sa. Ingerul iubirii numit si Cupidon, este o entitate care stie sa-i recunoasca pe cei care pot fi impreuna si care in mod inevitabil vor fi atrasi unul de celalalt. Aceasta carte ne spune, de asemenea, ca este necesar sa iesim in lume, este o carte care vorbeste despre comunicarea dintre oameni. Daca primiti aceasta carte cand faceti o citire de tarot in materie de dragoste, ne spune ca putem gasi persoana potrivita, ne spune ca trebuie sa iesim in lume pentru a obtine ceea ce avem nevoie, nu vom gasi dragostea daca stam acasa, el sau ea nu va veni sa bata usa, noi trebuie sa fim cei care iesim sa o intalnim.

Intelesul cartii Preoteasa:

O alta carte foarte legata de dragoste este cartea Preoteasa. Aceasta carte este strans legata de energia si intuitia feminina. Daca sunteti o femeie si va iese aceasta carte intr-o citire de tarot, probabil, indica faptul ca trebuie sa va conectati cu sinele vostru interior, intuitia feminina, care este mai mult legata de adancuri. Cartea Preoteasa este intr-un fel legata si de cartea Imparateasa. Aceste doua carti sunt doua fete ale aceleiasi monede, Imparateasa este cel mai formal aspect feminin si avand autoritate externa in timp ce Preoteasa este vorba despre o autoritate in stransa legatura interna cu vise, intuitie. Daca sunteti barbat si aceasta carte vine intr-o citire de tarot, inseamna ca veti intalni cu siguranta o femeie cu aceste caracteristici sau cu anumite situatii in care intuitia este importanta pentru stabilirea unei relatii. Aceasta carte poate fi intotdeauna considerata pozitiva cand cineva intreaba ceva legat de dragoste, deoarece arata cel mai sensibil aspect atat al situatiei, cat si al relatiilor interpersonale.

Intelesul cartii Diavolul:

In general, aceasta carte este considerata foarte negativa pentru multe dintre raspunsurile pe care le poate da in multe aspecte ale vietii noastre, cu toate acestea, in legatura cu dragostea, putem spune ca aceasta carte explica faptul ca exista anumite situatii care au o multime de sexualitate. Aceasta carte exprima cele mai profunde sentimente legate de impulsurile care provin din energia focului. Aceasta este o energie care doreste sa se intalneasca cu alti oameni, desi nu este interesata de o iubire pe termen lung. Atunci cand aceasta carte iese intr-o citire de tarot, si intrebarea este legata de iubire, ne spune ca poate exista o multime de pasiune, intalniri care pot fi putin intunecate, dar, de asemenea, pot fi foarte placute. Aceasta arata o situatie care nu este delicata, nu este sensibila, dar care are o multime de putere si care poate fi un pic intunecata. Acest intuneric este imbracat cu un rosu puternic, care face ca doi sau mai multi sa se intalneasca si sa impartaseasca un moment de pasiune, emotie si mare placere. Aceasta carte poate, de asemenea, sa indice gelozia, traditiile de dragoste, problemele de intrigi in randul persoanelor care au de a face cu o relatie si poate indica, de asemenea, infidelitate. Tarotista va trebui sa vada in ce context aceasta carte iese pentru a face o interpretare corecta a acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here