aCelebritatile Hollywood-ului au adoptat o noua moda, extrem de dureroasa, de altfel. Tatuajele albe par sa cistige teren in fata clasicelor desene negre sau colorate de corp. Printre primele dive care au imbratisat cerneala alba se numara Lindsay Lohan si Kate Moss. Permanentele tatuaje sint scrijelite pe corp cu un aparat clasic de tatuaj, dar cerneala folosita este mai densa si de mai buna calitate pentru a se putea distinge pe piele.

Pentru acelea dintre noi care ne dorim un tatuaj, dar nu putem trece peste durere sau permanenta lor, Chanel ne-a oferit o alternativa chic. Tatuajele contin designuri florale, lantisoare si logo-ul Chanel, in cazul in care uiti cine ti-a “batut” minunatul model.

Chanel este un brand care reuseste sa capteze atentia intr-atat de mult incat fiecare nou lucru lansat genereaza imediat obsesie si dorinta. Ultima idee pe care Chanel a lansat-o este colectie de tatuaje temporare, ce au aparut prima data in prezentarea de moda pentru primavara/vara 2010.

Tatuajele vor fi puse pe piata incepand cu 1 Martie, deci daca inca nu erai hotarata daca sa iti faci un tatuaj adevarat sau nu, nu te mai gandi. Alternativa Chanel ar putea fi mai buna.

Chanel nu este tocmai pe gustul tau? Iata alte cateva tatuaje care au fost afisate pe podiumurile de moda pentru primavara/vara 2010.

Rodarte

Rodarte au ales motivele tribale pentru prezentarea de moda primavara/vara 2010. Modelele Rodarte au avut partile expuse ale corpului acoperite in tatuaje indraznete in stil tribal… de fapt, am putea spune ca Rodarte au dat o noua definitie cuvantului ‘tribal’.

Jean Paul Gaultier

Gaultier a adus un surprinzator aer gangsta’ colectiei sale pentru 2010. Modelele au purtat tatuaje in orice parte a corpulu, de la piept pana la fata, dandu-le firavelor modele un aer dur… de parca abia asteptau sa ia la bataie pe oricine le-ar fi stat in cale.

Marchesa

Pentru acelea dintre voi care nu au rabdare pentru un tatuaj temporar, Marchesa a gasit solutia: ca parte din colectia lor pentru primavara/vara 2010, Marchesa au adus atentiei noastre dresurile cu tatuaj. Mai exact, lookul unui tatuaj temporar adevarat, dar fara cerneala. Le poti purta oricand, si poti scapa de ele oricand – acum chiar putem spune ca tatuajele au fost transformate in accesoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here