El are frecvent chef de dragoste, eu nu. Sunt normala?

Fireste ca nu e nimic anormal. Dorinta sexuala nu apare la o simpla apasare de buton. La femei apetitul sexual este determinat de bioritm.
Hormonii functioneaza diferit la fiecare organism in parte si partenerul tau ar trebui sa inteleaga asta. Daca totusi dorinta nu se manifesta deloc, e semn ca ceva nu este in regula.

Orgasmul concomitent este o dovada de potrivire sexuala perfecta?

E foarte bine cand se produce orgasmul concomitent, dar nu este decisiv pentru calitatea relatiei sexuale. Putini sunt barbatii care isi pot coordona orgasmul cum vor, care pot sa astepte punctul maxim al femeii. Acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor.
Dorinta de a termina este egoista. De altfel, femeilor le place ca actul sexual nu se sfarseste odata cu orgasmul si ca pot trai live placerea partenerului. Daca se intampla sa fie „deodata”, lucky you.

O relatie sentimentala indelungata duce la stingerea pasiunii?

Din pacate e la moda aceasta imagine falsa, ca dupa multi ani de relatii sexuale cu acelasi partener, intervine plictiseala si incapacitatea de a regasi pasiunea de la inceput. Evident ca obisnuinta nu poate lipsi din relatiile durabile.
In multe cupluri, insa, viata sexuala devine mai satisfacatoare tocmai pentru ca nu se mai pune problema inhibitiilor sau a complexelor de inferioritate, care altadata ar fi dus la stangacii si poate chiar la esec sexual. Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti sa ai grija de tine, pentru ca partenerul tau sa poata descoperi uneori cate un element de noutate care sa-l faca sa te doreasca.
Daca vrei ca pasiunea dintre voi sa se mentina e de ajuns sa-ti amintesti cum procedai la inceput si sa fii creativa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here