spranceana_mareSprancele vor fi intotdeauna subiect pentru folclor. Daca sunt unite, se zice ca nu vei da niciodata de necaz, dar ca esti vrajitor. Sprancenele blonde si subtiri denota faptul ca esti o persoana in care nu poti avea incredere. Cele arcuite dezvaluie persoane rautacioase.

Acestea sunt vorbele din popor. Un lucru adevarat este ca daca exagerezi cu smulsul sprancenelor ai toate sansele ca ele sa nu-ti mai creasca niciodata. Daca ti s-a intamplat acest lucru, trebuie sa stii ca poti apela la transplantul de sprancene.

Descoperit in SUA si folosit la inceput doar pentru a ajuta victimele arse, transplantul de sprancene este folosit in prezent si in scop cosmetic.

Cum se desfasoara transplantul?

In timpul procedurii se rade parul de la spatele capului, apoi se extrag de aici foliculi pilosi ce se implanteaza prin mici incizii deasupra ochilor (cam 350 de foliculi pentru fiecare spranceana), la anumite unghiuri ce vor determina felul in care va creste firul de par.

In urmatoarea luna, parul implantat va cade, dar va creste din nou din folicul 2 luni mai tarziu.

Transplantul de sprancene Ce se intampla dupa implant?

Operatia nu este chiar una simpla, si nu se poate rezolva in timpul pauzei de masa de la pranz. In urma ei apar echimoze, rani minore care necesita intreruperea activitatii profesionale timp de o saptamana. De asemenea, este o operatie scumpa, de ordinul a cateva mii de euro.

Sa nu crezi ca ti-ai facut implantul si gata! El trebuie ingrijit deoarece foliculii de par implantati nu realizeaza ca nu se mai gasesc pe cap, si continua sa creasca. De aceea, va trebui sa le tai in mod regulat, daca nu vrei sa fii cea mai populara fata la petreceri!

Cel mai adesea, femeile doresc sprancene ca ale starurilor: Brooke Shields, Catherine Zeta-Jones si Angelina Jolie, iar barbatii vor sa semene cu Tom Selleck.

Daca nu ai bani de implant, macar ai grija cum iti pensezi sprancenele. Alege o penseta de calitate, smulge putin cate putin, pastreaza-ti forma naturala a sprancenei si nu te pensa niciodata deasupra sprancenei. Sprancenele trebuie sa fie surori, nu gemene, si tine cont ca nimic nu e mai urat ca niste sprancene in forma de mormoloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here