Este foarte bun ceaiul din plante putin concentrat si neindulcit (macese, menta in combinatie cu sunatoarea, tei in combinatie cu levantica, menta si soc) cu adaos de suc de fructe (lamaie, portocala) sau limonada clasica cu miere. Evita sucurile de tip cola si derivate. Bea cafea cu moderatie, pentru ca favorizeaza pierderea de apa din organism si aplica obiceiul turcilor care beau dupa cafea un pahar mare cu apa!

Ce imbraci?

Haine usoare, largi, din bumbac, de culori deschise – ca beduini! Ei se imbraca in bumbac si matase din cap pana in picioare. Alege fuste lungi, largi si maneci, daca se poate. Fereste-te de soare! Poti fi extrem de senzuala in haine vaporoase, care iti lasa formele se se ghiceasca in bataia vantului. Uita de haine stramte, de curele sugrumate la mijloc. Fii atenta ce porti in picioare si gandeste-te ca in orase asfaltul dogoreste pe la vreo 60 de grade!

Ce mananci?

Daca este cald nu inseamna ca nu trebuie sa mananci. Temperaturile ridicate iti solicita metabolismul la fel ca zilele cu ger. Mecanismele de termoreglare functioneaza cu energie, deci ai nevoie de hrana! Evita carnea de porc, dar consuma carne de pui si vaca, fierte sau la cuptor. Renunta la salam, pentru telemea de vaca, iaurt si branza de vaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here