Cel mai bun mod de a câștiga în greutate în condiții de siguranță și sănătos este să mănânci alimente bogate în proteine ​​și grăsimi nesaturate , cum ar fi carne slabă , nuci , uleiuri vegetale și cereale integrale.

Aveți de gând să mâncați mult mai mult decât înainte , dacă doriți să câștige în greutate . În timp ce un echilibru disciplinat între antrenamente intense și odihnă adecvată sunt factorii determinanți majori de a avea câștiga în greutate mai rapid și mai puternic , un plan de alimentație este , de asemenea, necesar . Consumul de anumite vitamine și suplimente vă ajută să câștigați în greutate . Deși aceste vitamine și suplimente vă vor permite să câștigați în greutate , ar trebui să consultați un medic chiar înainte de utilizare.

Acest lucru poate avea un impact asupra greutatății din cauza impactului asupra metabolismului , care este asistat cu o mare varietate de substanțe nutritive . Foarte important , metabolismul reglează viteza cu care organismul arde kg , împreună cu un metabolism funcțional este importantă pentru controlul greutății .
Prin urmare , în aceste cazuri , efectuarea de modificări în dietă nu va ajuta la creșterea în greutate . În aceste cazuri , combinat cu dieta , luând anumite suplimente , cum ar fi suplimentele de vitamine pot ajuta la cresterea în greutate rapid .

Multivitaminele au ajutat femeile gravide cu HIV să crască în greutate în timpul sarcinii și să ofere naștere la copii cu o greutate sănătoasă . Daca ești însărcinată , mai ales dacă ai o stare de sănătate care cauzeaza pierderea în greutate , alimentația corectă este incredibil de importantă. Ia multivitamine care conțin tiamină , riboflavină , niacină , acid folic și vitaminele A , B6 , B12 , C , și E , și mănâncă multe de alimente bogate în nutrienți pentru a ajuta copilul să crească .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here