Sa fie protector, dragastos si tandru? Sau preferi un Casanova care sa trezeasca pasiuni mistuitoare in tine? Un tip cu care sa mergi la sigur sau unul imprevizibil?
Esti atrasa de cuceritori

. Da, se pare ca si tu, ca majoritatea fetelor, te topesti cand vezi genul acesta de Casanova, care stie ca arata bine si profita de asta. Viata cu el este o aventura, nu te plictisesti niciodata, iar sexul si distractia sunt o prioritate. Viata de familie de mai tarziu, o cariera sau chiar scoala sunt luate in deradere si nici nu se gandeste sa faca o familie pana la treizeci-patruzeci de ani. Tu stii foarte bine ca genul asta de baiat poate deveni periculos  daca investesti sentimente in el, pentru ca-ti poate frange inima foarte usor cand se va indragosti de alta fata. Pentru ca, din nefericire nu e deloc genul fidel.


Esti atrasa de echilibrati.
Iti plac tipii atragatori si care au succes la femei, dar asta nu inseamna ca esti atrasa de orice lady-killer. Baiatul care iti place nu trebuie sa fie genul de fluturas care zboara din floare in floare, ci sa fie pregatit, in cazul in care va intelegeti bine, sa mearga mai departe in relatia voastra. Sa fie serios, sa nu-i stea capul numai la distractii si sa se gandeasca din timp la ce cariera vrea sa urmeze. Mai tarziu sa va casatoriti, sa faceti copii, iar el sa se simta bine in rolul de cap de familie. O imagine clasica si foarte sanatoasa! Esti o tipa echilibrata, care stie ce vrea de la un baiat.

Esti atrasa de protectori. Majoritatea baietilor se vad mai degraba in rolul de seducator decat de protector, insa tu ai nevoie de acesta din urma. Sa fie serios si sa vrea de la inceput o relatie de lunga durata. Nu te deranjeaza sa fie mai mare decat tine, pentru ca tipii imaturi, carora le e teama de propriile lor sentimente, nu ti-au placut niciodata. Baiatul tau trebuie sa fie ambitios, sa aiba o pozitie sociala buna si o stare materiala si mai buna. Alaturi de el sa nu-ti fie teama de viitor si sa te poti baza pe el oricand. Sa-ti fie credincios, sa fie un tata de familie excelent si sa-ti asigure un oarecare lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here