remedii cearcane

Dacă te întrebi în mod constant de ce arăți așa de obosit , atunci poate e timpul pentru a scăpa de cearcănele de sub ochii umflați. Pungile de sub ochi și cearcănele pot avea mai multe cauze, unele dintre ele fiind o infecție, sinusuri inflamate, alergii sezoniere, privarea de somn , sau faptul că nu dormiți suficient.

Cel mai frecvent , puteți plasa felii de castravete rece direct pe pleoape închise timp de 10-15 minute pentru a ajuta la reducerea cearcănelor de sub ochi , sau ceva similar, cum ar fi feliile de cartofi rece, pungi de ceai refrigerate, linguri de metal rece , sau o pungă de mazăre congelată înfășurată într-un prosop .

Pentru un tratament spa mai ezoteric , puteți utiliza , de asemenea, frunze zdrobite de mentă, ulei de migdale , sau un tampon de vată îmbibat în apă de trandafiri pentru a ajuta la reducerea umflăturilor.

Dacă cearcănele persistă, poate doriți să luați în considerare să consultați un medic pentru a vă asigura că cearcănele nu sunt indicatori ai unei probleme mult mai serioase decât a nu avea un somn bun.

Schimbă poziția de somn. Poziția de somn poate contribui la cearcăne. Datorită gravitației, dormitul pe o parte sau pe burtă, poate încuraja lichidele să se adune sub ochi. Goldburt sfătuiește pacienții care se trezesc cu ochii umflați să doarmă pe spate și să adauge o perna în plus sub capul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here