În ceea ce privește culoarea, vom avea o mulțime de culori distractive în sezonul de toamna / iarna 2017-2018. În opoziție cu vremea rece, paleta de culori de toamnă / iarnă este mult mai caldă.

Cand vorbim de fashion 2018, cea mai populara culoare pentru sezonul urmator, conform Institutului Pantone Color, este „Grenadine”. Grenadine este o nuanță vibrantă de roșu care primește toată atenția. Pe lângă Grenadine, culoarea clasică roșie va domina și în dulapul de toamnă / iarna. Vorbind de culori vibrante, Maple este o nuanță de portocaiu, care va avea o cerere mare în sezonul viitor.

Culori fashion 2018

Experții vă sfătuiesc să combinați aceste nuanțe de interes cu culorile clasice de toamnă și de iarnă, cum ar fi Neutral Gray, Peony Peony, Butterum și Portul Tawny. Butterumul este un amestec perfect de toamnă de crem și camel. Mega-popularul roz milenial este cunoscut sub numele de Ballet Slipper și este o nuanță superbă de praf palid roz, perfectă pentru toamnă și iarnă. Neutral Grey și Butterum sunt cele mai deschise culori din paletă. Aceste culori neutre pot fi ușor asociate cu nuanțe mai profunde și mai puternice.

O surpriză uriașă în timpul spectacolelor fashion 2018 a fost culoarea verde neon. Designerii au aratat o serie de tinute pictate in aceasta culoare electrica. Asa cum am spus mai devreme, in sezonul urmator ar trebui sa ne asteptam la culori mai luminoase decat avem in mod normal in acest moment al anului, dar cand vorbim de fashion 2018, diversitatea este cuvantul cheie. O altă culoare neașteptată dinamică de pe pistele de fashion 2018, este turcoazul. Designerii au aratat totul, de la rochii la haine in aceasta culoare uimitoare. În mod normal purtăm turcoaz în timpul verii, dar începând cu toamna, acest lucru se va schimba. Fucsia delicat, a fost o nuanta extrem de populară în această vară, si nu pleaca nicăieri. Mulți designeri au prezentat rochii în această culoare vibrantă. Fuchsia ar putea fi culoarea îmbrăcămintei de seară în toamna / iarna 2017-2018.

Aruncați o privire la tendințele de culoare vibrante fashion 2018.

Roz

roz

Argintiu

Argintiu

Turcoaz

Turcoaz

Rosu

Rosu

Grenadine

Grenadine

Butterum

Butterum

Grena

Grena

Bleumarin

Bleumarin

Gri

Gri

Verde neon

Verde neon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here