Aflate la granita dintre haute-couture si pret-a-porter, creatiile Ugo Zaldi sunt o declaratie de lux accesibil, elogiere a feminitatii prin folosirea celui mai simplu instrument posibil: rochia.

Ugo Zaldi era un couturier italian in momentul in care Oliver si David Gabison, developeri in sectorul modei, l-au descoperit si i-au dat sansa sa faca creatiile sale mai accesibile, atat din punctul de vedere al pretului cat si a disponibilitatii pe piata. In acest an, indragostiti de farmecul rochiilor Ugo Zaldi si vazand in acestea un potential hit, fratii Gabison au decis sa faca din casa Ugo Zaldi un nume recunoscut mondial. Astfel ca, in anul trecut, s-a gandit deschiderea in Paris a unui studio de design, demers ce a adus creatiile Ugo Zaldi in atentia cumparatorilor din intreaga lume, acestia vazandu-le ca o forma proaspata si accesibila de couture.

Din 2005, la Ugo Zaldi, directia creativa este condusa de Natalia Dubuis, un stilist ce a intrat in gratiile celebrului Emanuel Ungaro, alaturi de care a lucrat vreme de multi ani la colectiile pret-a-porter, haute couture si de mirese.

Faimoasa pentru rochiile de seara, casa Ugo Zaldi a luat hotararea lansarii unei colectii pentru mirese ca o consecinta fireasca a faptului ca se primeau numeroase comenzi la rochiile de seara insa pe nuante de ivory, rochii dorite de mirese moderne.

Scopul nostru este sa oferim rochii de mireasa couture la preturi accesibile, rochii de designer fara eticheta de pret aferenta.

Rochiile de mireasa semnate Ugo Zaldi contrasteaza cu ceea ce ar insemna o rochie de mireasa traditionala: stil princess, cu corset si mult tulle sau organza. O rochie din colectia Ugo Zaldi Bridal seamana cu una din colectia de rochii de ocazie, la fel de fluida, diafana si feminina.

Un elogiu adus feminitatii, rochiile de mireasa Ugo Zaldi urmeaza fidel liniile trupului, fluiditatea matasii drapandu-se in creatii unice. Colectia 2011 ne propune rochii de diferite lungimi, viitoarea mireasa putand alege fie o rochie lunga, fluida, fie una scurta cu fusta din pene – totul in functie de „Ce fel de mireasa vrei sa fii”?

Rochiile de mireasa Ugo Zaldi surprind prin simplitatea formei a carei monotonie este sparta printr-un detaliu deosebit: o trena impresionanta, o broderie in zona bustului, pene, pliseuri sau flori tridimensionale pe tivul unei rochii scurte.

Creatiile Ugo Zaldi Bridal se pot gasi in Romania exclusiv prin magazinul Smart Bride. Desi colectia va ajunge in magazinele de specialitate din intreaga lume abia in luna octombrie, Smart Bride ofera viitoarelor mirese posibilitatea de a comanda acum, in avans, rochia preferata.

Smart Bride este cel mai mare magazin online dedicat mireselor si nuntii tale, venind in intampinarea dorintelor cu un numar de 364 de rochii de mireasa, ce pot fi cumparate sau… inchiriate. Chiar daca este in principiu un magazin online, Smart Bride vine si cu un spatiu fizic, acolo unde poti proba mai multe rochii de mireasa pana o vei gasi pe cea perfecta. Pentru ca, nu-i asa, trebuie sa pupi multe broaste pana la gasirea printului!