Fie ca  te  duci in  concediu la schi, fie ca ramai acasa si petreci zilele  seniune la soare , fii atenta ! Doar  imbracamintea  calduroasa  nu e  suficienta pentru protectie. Aerul rece  si razele  solare extrag  umiditatea  din pielea ta,o usuca, o fac  friabila. Dar daca  vei citi cu atentie urmatoarele instructiuni nu vei avea neplaceri.
           Buzele tale  trebuie sa ramana de  catifea.Foloseste cat de  des  poti un produs special   cu protectie UV. Seara,aplica un strat de  miere si lasa-l pe  buze  timp de  10 minute.
           Nasul este cel mai expus si te poti alege  usor  cu o arsura. Foloseste  zilnic un fornd  de  ten cu factor protector. Nu uita pudra  acasa si nu ezitra s-o aplici de  cateva ori.
          Tenul se  usuca si apar  ridurile.Pentru a le evita, in  fiecare dupa-amiaza   ar  fi bine sa  aplici pe  fata o masca  hidratanta si calmanta,pe  baza de  alge  marine.
           Mainile sunt chinuite de ger si de soare,se  rideaza,devin aspre. De aceea,unge-le cu o crema speciala.Si nu uita niciodata manusile acasa!
           Loburile urechilor sunt si ele in pericol de  a fi “prajite” de  soare. Deci aplica o crema care blocheaza razele  solare si protejeaza. Foarte important este sa porti ochelari de soare si iarna !
           Gambele  obosite , dureroase? E normal in primele  zile, dupa schi sau plimbari prin zapada. Te  va ajuta  un masaj cu crème speciale,pe baza de  extract de  alge marine sau de ulei de avocado.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here